Ha leszólítok egy nőt és az időjárásról kezdek el vele beszélgetni az rossz kezdés?
Kezdésnek nem rossz, de úgyis tudni fogja, hogy miért mentél oda hozzá.
Azt ajánlom, térj egyből a lényegre, legyél merész, magabiztos.
Ezzel a "szia cica" tipúsú szövegeket hanyagold, mert semmire nem mész vele.
Kérd el a telefonszámát, elérhetőséget.
Hát kezdésnek elmegy.
De volt olyan nőm is akit azzal szedtem fel, hogy elmondtam hogy egy hülye p..a :D nem lehet ezt tudni előre.
Mondd azt neki, csak egy tipp (látni fogod rajta, hogy érdeklődik-e vagy sem):
Szia, van kedved beszélgetni? Eléggé lehült az idő.
Válaszol rá valamit és pöröghet tovább a beszélgetés. Ne betanult szöveg alapján mondd, maradj magabiztos, azt szeretik a nők.
Üdv: 2-es
Ez egyénfüggő. Valaki szeret az időjárásról beszélgetni, valaki az életét meséli el neked. Ezt úgyis látni fogod.
Ja, és azt ne várd, hogy az első beszélgetésetek alkalmával nyitott lesz. Férkőzz a bizalmába. Ha elutasít ne zaklasd tovább.
Áljunk meg egy szóra. Lehet, hogy nem fogtam fel a kérdésed. Mennyi idős vagy és mennyi időseket szeretnél "felszedni"?
Ha a korosztályod tök nyugodtan tegezd le. Amúgy pedig nem esne jól senkinek a magázódás, ne öregítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!