Külföldön elö magyarok ti is erzitek maganyosnak magatokat az idegen orszagban?
Nem. Magyarországon magányosabb voltam.
Sok országban éltem már (Svédország, Anglia, Hollandia), jelenleg Portugália, és úgy tűnik, itt megtaláltam a boldogságot.
Ha nem vagy boldog, tökmindegy, hol keresed, akkor se leszel az. Nem országfüggő.
Beszélgess skype-on, videón a családoddal és az itthoni barátaiddal.
Nekem a húgom 1000 km-re van, de napi kapcsolatban vagyunk, még abban is képben vagyunk egymással, hogy melyikünknek nőtt pattanás a fenekén. A mai világban nem kell elszigetelten élned, aztán majd csak letelik az idő és jöttök haza! Vagy örökre tervezitek?
De szerencsére nem csak a férjeden múlik, mivel "kétszereplős játékban" vagytok!
Beszéld meg vele, hogy gyűjtsetek ezerrel, aztán amikor szépecskén összejött, akkor hazajöttök és a pénzetekkel megteremtitek magatoknak itthon a jólétet!
És akkor így akarod leélni a hátralevő életed?
Valahogy az az érzésem, hogy - országtól függetlenül - azért vagy magányos és boldogtalan, mert köztetek nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Sokat vagy egyedül és amikor otthon is van társasmagányban élsz, egy érdektelen pasi mellett.
Hiányzik a meghitt időtöltés kettesben és családként is neked.
Alapban gondolkodj el a házasságodon, utána ülj le vele és beszéljétek meg, hogy mi romlott el és mit szeretnél másképp!
Aztán majd kiderül, hogy hogyan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!