Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Külföldön elö magyarok ti is...

Külföldön elö magyarok ti is erzitek maganyosnak magatokat az idegen orszagban?

Figyelt kérdés
Konkretan Nemet orszagra gondolok. Anyagilag mindenünk meg van, erzelmileg semmink. Csalad nagyon messze, baratok nincsenek csak ismerösök. Van egy 1,5 eves kisfiunk. Ferjem sokat dolgozik, amugy a hobbijanak el. Minden nap egyedül vagyok a gyerekkel reggeltöl estig, össz vissz 30 percet ha foglalkozik vele egy nap. Parkba , fagyizoba, boltba, egyedül jarunk a kicsivel. Borzaszto egyedül erzem magam nincs itt senkim. Nemsokara bölcsödebe megy, de ezzel se vagyok ki segitve. Mehetek vissza dolgozni, nem vagyok lusta, de valahogy egy robotnak erzem magam, munka, fözes, mosas, takaritas, gyerekkel valo foglalkozas, mindez egy idegen orszagban ahol senki fia vagyok :(

2022. febr. 20. 19:36
1 2 3
 1/25 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
88%

Nem. Magyarországon magányosabb voltam.

Sok országban éltem már (Svédország, Anglia, Hollandia), jelenleg Portugália, és úgy tűnik, itt megtaláltam a boldogságot.

Ha nem vagy boldog, tökmindegy, hol keresed, akkor se leszel az. Nem országfüggő.

2022. febr. 20. 19:42
 2/25 anonim ***** válasza:
82%

Beszélgess skype-on, videón a családoddal és az itthoni barátaiddal.

Nekem a húgom 1000 km-re van, de napi kapcsolatban vagyunk, még abban is képben vagyunk egymással, hogy melyikünknek nőtt pattanás a fenekén. A mai világban nem kell elszigetelten élned, aztán majd csak letelik az idő és jöttök haza! Vagy örökre tervezitek?

2022. febr. 20. 19:43
 3/25 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van:( de otthon nem voltam ennyire maganyos meg sem, es szomoru sem
2022. febr. 20. 19:44
 4/25 A kérdező kommentje:
Ha a ferjemen mulik itt halunk meg
2022. febr. 20. 19:45
 5/25 anonim ***** válasza:
68%

De szerencsére nem csak a férjeden múlik, mivel "kétszereplős játékban" vagytok!

Beszéld meg vele, hogy gyűjtsetek ezerrel, aztán amikor szépecskén összejött, akkor hazajöttök és a pénzetekkel megteremtitek magatoknak itthon a jólétet!

2022. febr. 20. 19:50
 6/25 A kérdező kommentje:
Van mar otthon lakasunk, nem hiteles. Igazabol mindenünk meg van otthon de nem akar innen el menni. Az nem szamit, hogy a gyerek nem ismeri a nagy szüleit, meg ugye ök is mar idösek. Nagyon be szippantotta a penz, a hobby, költekezes. Otthon ugye kicsit jobban ki kell szamolni a dolgokat ez neki nem tetszik.
2022. febr. 20. 19:53
 7/25 A kérdező kommentje:
Fel ajanlotta, hogy ha unom itt menjek haza nyugodtan a gyerekkel de ö marad aztan majd haza jar sürübben. De az is milyen elet igy..
2022. febr. 20. 19:54
 8/25 A kérdező kommentje:
Nincs senkije amugy. Internetes jatek függö erre költ sokat, felszerelesekbe es ilyesmi
2022. febr. 20. 19:56
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

És akkor így akarod leélni a hátralevő életed?

Valahogy az az érzésem, hogy - országtól függetlenül - azért vagy magányos és boldogtalan, mert köztetek nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Sokat vagy egyedül és amikor otthon is van társasmagányban élsz, egy érdektelen pasi mellett.

Hiányzik a meghitt időtöltés kettesben és családként is neked.

Alapban gondolkodj el a házasságodon, utána ülj le vele és beszéljétek meg, hogy mi romlott el és mit szeretnél másképp!

Aztán majd kiderül, hogy hogyan tovább...

2022. febr. 20. 20:00
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
Kinti magyarokkal nem tudntok ismerkedni. Nincs ilyen csoport? Vagy esetleg más nem magyar küldölfiekkel. Helyiekkel általában mindenhol nagyon nehéz.
2022. febr. 20. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!