Lányok,ti stoppoltatok már az út szélén?Beszálltatok már egy idegen autójába?
Figyelt kérdés
Még a járvány előtt láttam a községben ahol laktam egy szép lányt stoppolni a főút szélén,pedig egy pár méterrel arrébb volt tőle a buszmegálló,ráadásul sűrűn is jár a busz hétköznap reggelente,ő mégis stoppolt.Hamarosan meg is állt egy terepjáró,valamit kérdezett a vezetőtől,egy 50 év körüli férfitől,ó bólintott,majd a lány beszállt és elhajtottak.Nem prosti volt a lány ez biztos.Nem is úgy volt öltözve.Aztán jött a busz,fölszálltam és én azzal jöttem be Pestre.2021. márc. 18. 22:12
1/24 anonim válasza:
Elég veszélyes, férfiként se csinálnék ilyet.
2/24 anonim válasza:
Azt a lányt soha többé nem látta senki. A rendőrség egy idő után széttárta a karját, lezárta a nyomozást. A szülők azóta pszichiátriai kezelés alatt állnak.
3/24 A kérdező kommentje:
1 nem is értettem miért stoppolt a lány,amikor csak 5 percet kellett volna várnia és jött is volna a busz.Inkább beszállt egy idegen autójába.
2021. márc. 18. 22:17
4/24 anonim válasza:
15 éves kis csajt is így öltek meg. Megerőszakolta megverte, aztán valahogy hívta a rendőrséget de mire megtalálták halott volt. Én ilyet olvastam.
5/24 anonim válasza:
Én biztosan felvenném. Bár lehet, hogy az lenne a vége, mint amiről a kettes is beszél.
6/24 A kérdező kommentje:
2-es azért nem biztos hogy így történt.Nem minden férfi beteg,perverz.Reméljük a lánynak nem esett semmi baja,a férfi kirakta a munkahelyén él,elköszöntek és ennyi.
2021. márc. 18. 22:20
7/24 anonim válasza:
Mi nemrég felvettünk egyet, mondtuk neki hogy ilyet többet ne csináljon. Azért elvittük, mert útba esett, de nagyon veszélyes. Úgy voltunk vele, hogy inkább mi, minthogy valaki megerőszakolja.
8/24 anonim válasza:
Még nem vettem fel senkit, de ezek után megcsinálom, ha egyedül van a lány... és nem azért, hogy bántsam, hanem éppen azért, hogy más ne.
Mondjuk én javarészt csak városon belül megyek edzésre, meg egyetemre. 😕
9/24 A kérdező kommentje:
A terepjárós fickó egyedül volt aki fölvette a lányt az autójába.A lány beült mellé és elhajtottak.22-23 éves lehetett, reméljük hogy épségben beért a munkahelyére.
2021. márc. 18. 22:27
10/24 anonim válasza:
9
Az lehet, de kétlem, hogy egy darabban. haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!