Mit csinálsz jelenleg?
Figyelt kérdés
Én TV-t nézek meg gyakorizok2021. dec. 24. 21:30
11/20 anonim válasza:
Romkomokat nézek jutubon melóhelyen. Messze még a reggel 6.
12/20 anonim válasza:
10: Ezek szerintem kiváló opciók, minek ide másik ember.
13/20 anonim válasza:
12: Én is igyekszem megelégedni velük, sajnos nem mindig sikerül. Ma jobb az átlagosnál, mert legalább volt egy finom vacsorám és itt is jobbak a kérdések.
14/20 anonim válasza:
Youtube-n találtál egyébként valami nézhetőt ma estére? Vagy valamelyik másik program lesz?
15/20 anonim válasza:
CrashCourse csatornán szoktam nézelődni, szeretem a témáikat. De ma este inkább a gyakorihoz van hangulatom. Tudom, mazochista vagyok. :D
16/20 anonim válasza:
A ferjem mar elvonult agyban tevezni, en meg a nappaliban a szokasos skandinav krimizos szeanszom tartom. Mikor a vilag dolgai nyomasztoak, meg meg tel is van, sokkal jobban feldob egy izlandi darabolos, mint egy palmafas napfenyes vigjatek.
Karacsony unneplese pedig idos rokonokkal holnap lesz, mert Anglia, es nekik 25-en van a nagy nap.
17/20 anonim válasza:
Én is épp egy skandináv krimit olvasok, csak nem izlandit, hanem dánt. Q ügyosztály esetei.
18/20 anonim válasza:
Munkában ülök(készenléti szolg.), és gyk-zok. Várom a reggelt, hogy mehessek végre haza.
19/20 anonim válasza:
Eszek, rajzolok, zenét hallgatok, meg nyomom a Crusader Kings 2-őt.
20/20 anonim válasza:
Jelenleg erre a kérdésre válaszolok :)
Viccet félre téve: videókat nézek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!