Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy kerülhetnék ki a mókusker...

Hogy kerülhetnék ki a mókuskerékből?Hogyan mehetnék el Budapestről pár napra legalább?

Figyelt kérdés
Nem csak a világból,de még az országból se láttam semmit.Nem tudom itthagyni Budapestet.Itt a munkahelyem,itt vannak a szüleim, testvéreim, barátnőm nem itt van.Meg vidéken sincs.Ahogy barátaim se.Sok link férfival és nővel találkoztam már azért nincs.De nem is ez a gondom,hanem hogy Budapestről ki sem teszem a lábam.

2021. dec. 16. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! csináld! nem tudom mennyi éves vagy de ne gyepesedj be, ne legyen egy monoton életed, mi abban a jó? Aztán azt veszed észre hogy 40 vagy és ugyanazt csinálod nap mint nap és újra és újra mert megszoktad és kényelmes.
2021. dec. 16. 23:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Budapesten ugye itt van minden a számban.Üzletek,plázák,bankok,hivatalok,minden.Itt a háziorvosom,itt a munkahely,itt a család,ide köt minden.És itt nem tévedek el,nem kell az internet segítsége ha valahova el akarok jutni,az összes utca,tér itt van a fejemben.Elmehetnék taxisnak is:)
2021. dec. 16. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Te most értelmi fogyatékos vagy? :D

Fogod magad hétvégén, szabadság alatt, és azt a nagyon furcsa dolgot megteszed, amit emberek százezrei Budapesten: elutazol.

Részletesebben: veszel egy bőröndöt, felszállsz a vonatra, repülőgépre, beülsz az autódba és mész.

2021. dec. 16. 23:25
 14/15 A kérdező kommentje:
13 el is fogok menni.Unom hogy mindig itt vagyok,ugyanazt látom,ugyanazokkal a képekkel alszom el.Csak ne rohanna ennyire az idő,ne telnének olyan gyorsan el a napok:(
2021. dec. 16. 23:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Szüleid sem vittek hétvégén, szabi alatt ki a városból? Miért?

Miért szeretnél elutazni, ahova utaznál?

Ottalvósra mennél vagy napon belül?

2021. dec. 18. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!