Miért kell hogy probléma legyen a lakhatás és a megélhetés egy átlagember számára?
Teljesen egyetértek, a lakhatás, az étel, a víz, és a levegő alanyi jogon kellene hogy járjon minden egyes embernek.
Pont pár hete volt az EU-ban szavazás arról, hogy alanyi jog legyen-e a lakhatás, és a kormányunk ellene szavazott.
2-es vagyok.
Az ne legyen egy csecsemő felelőssége, hogy egy olyan világba születik, ahol már minden fel van osztva, "elfogytak" a szabad lehetőségek, és korrupt kormányok fosztogatják az országaikat.
Ne kelljen mindenkinek harcolni az ételért, azokkal, akik ebben tökéletesen megtalálják magukat.
A bolygó közös, minden embernek joga kellene hogy legyen itt mindenhez.
"Mi lesz ha megszűnik a munkahelyem"
Lesz másik.
Ha pedig mindenkinek megszűnik a munkahelye, akkor én nekiállok tyúkot tartani, te disznót, aztán majd tojásért cserébe adsz húst.
Ha ehhez is szerencsétlenek vagyunk, akkor rá kell fanyalodnunk a kannibalizmusra. Először az izmosakat esszük meg, a végére maradnak a zsírosok, nem szeretem a mócsingot :)
"mi lesz ha ki kell költöznöm az albérletből"
Keresel valami olcsó, kicsi lyukat, ahol ideiglenesen eléldegélhetsz.
Meglepően kevés pénzből el lehet ám éldegélni, ha az ember rákényszerül.
"ezek gyakori problémák"
Akkor viszont célszerű lenne átgondolni, mi az, amin változtatni lehetne.
Le kell szokni a cigiről, kocsikázás vagy tömegközlekedés helyett a gyaloglást/biciklizést kell választani, meg kell próbálni jobban fizető munkahelyet keresni, és lehet másodállást is vállalni, esetleg másodállású egyéni vállalkozóként vállalkozni.
(Nekem csak azért nagy a pofám, mert mindezeken túl vagyok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!