Hogyan kerüljünk ki a mókuskerékből?
Sok változás történt mostanában velem.
Új környezet. Új munka. Új emberek. Szingli vagyok egy ideje, viszonylag nem olyan régóta. Jót tett a változás, de úgy érzem az egyik mókuskerékből átkerültem a másikba.
Alig van szabadidőm. Barátaim vagy messze laknak vagy szintén dolgoznak.
Mikor felhozza valaki a pasi témát, mindig csak mosolygok. Hogyan is lenne bárkim is, mikor még magamra sincs időm?
Csak telnek a napok. Monoton. Vágyom a társaságra, de nehéz összehozni bármit is. Erre itt a vírus ami szintén mégjobban megnehezíti az egészet.
Magányosnak érzem magam.
Igyekezz ismerkedni az új kolleganőkkel, kollegákkal. Kérdezz a hétvégi programjukra, kérdezd meg, hogy elmehetnél-e velük (vele).
Lehetőleg ne savanyodj egyedül a lakásban.
Mi a probléma?
- nincs elég időd, minden nap egy ismétlés, de kell a pénz.
-> idő növelése - > erre való ötletek listázása (Pl. Hétvégén előkészíted az összes kaját a hétre, stb.)
Több szabadidődben -> onfejlesztes, utánajárása annak, hogyan szerezhetsz több pénzt kevesebb időbefektetéssel.
Én mihelyt átéreztem ezt, ezen dolgoztam. Most mondtam fel a munka helyemen hogy otthonról dolgozzak végre és legyen időm, szabad legyek.
A többiek azt írják a mokuskerék az fix, és azon belül próbálj meg ismerkedni a maradék kis idődben. Én azt mondom gyere ki belőle és utána foglalkozz ismerkedéssel. Nekem így sokkal logikusabb, h a maradék szabadidőm arra használom, hogy később több szabadidőm legyen, hogy aztán több időm legyen bárkire, aki az életembe lép be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!