Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Borzasztó magányos és elveszet...

Borzasztó magányos és elveszett vagyok. mit tegyek?

Figyelt kérdés

sajnos összesen már csak 3 rokonom él, abból kettő öreg, egy meg nagycsaládos, nem ér rá sosem.

nekem nincs családom, és csapdahelyzetbe vagyok, mert zaklattak szexuálisan tinikoromban, emiatt félek a férfiaktól és a szextől és nincs kapcsolatom.

terápia sem segített ezen.

nagyon el vagyok magányosodva, jelenleg betegszabin vagyok, itthonról dolgozgatok.

az elmúlt fél évben egyszer találkoztam tesómékkal és ennyi.

nincs kihez álló nap szóljak.

van 2 barátom, de ők is nagycsaládosak, inkább csak csetelni érnek rá néha, távol lakunk egymástól.

szeretném ha lenne valakim, akit szerethetek, akivel segítjük egymást, akivel együtt élhetnénk.

4 szobás házunk van, kocsink, szép nagy kertünk, ez a része rendben van.

egyetemet végeztem.

alkalmazkodó vagyok.

csak nincs senki, de senki.

mert olyan ffi nincs a földön, ki azt mondja, h. nem ér hozzám, nem lesz szex, elvárás, h. legyen, én meg rosszul vagyok a gondolatára is.

most vmi. impotenst lehet találnék, de még az is próbálkozna, h. hátha lesz vmi.

nagyon félek, h. becsavarodok, szó szerint annyira kivagyok, h. alig van erőm élni.

teljesen lemondtam magamról, az életről, nem hiszem, h. bármi megoldás lehetne.lécci a terápiát hagyjátok, voltam, a pszichológuscsaj elmondta, h. a szex mekkora ajándék az emberiségnek, azt lehet élvezni, az jó stb. de nem, én nem akarok szexelni senkivel.

2021. dec. 8. 11:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
keress aszexuális pasit
2021. dec. 8. 11:17
 2/12 A kérdező kommentje:
én nem hiszem, h. aszex férfi létezik, ha van, az impotens.
2021. dec. 8. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Mesélnél magadról még? Írj privátban nyugodtan!
2021. dec. 8. 11:22
 4/12 A kérdező kommentje:

nincs mit mondanom magamról

egyszerű, félénk, gátlásos, zárkózott, csendes lány vagyok.

átlagos.

2021. dec. 8. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Pedig van esélyed rá hogy találsz. Nekem sem fontos a szex. Igaz velem rosszul járnál mert drogfüggő vagyok. Viszont volt olyan barátnőm akivel együtt voltam fél évig is, úgy hogy nem volt szex (mert ő nem akarta). Ha én ilyen vagyok, akkor pedig más is lehet ilyen (aki nem szenvedélybeteg). Szóval szerintem ne add fel a reményt ;)
2021. dec. 8. 11:24
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy? Hol laksz?
2021. dec. 8. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
1% aszexuális keress egy ilyen fórumot
2021. dec. 8. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
okés, nyugi a kérdés is :)
2021. dec. 8. 12:04
 9/12 moozygoo ***** válasza:
46%

hány pszichológusnál jártál ?

talán érdemes lenne többet megpróbálni

2021. dec. 8. 18:12
 10/12 anonim ***** válasza:
KIBATTYOTT nagy kamu a kérdés. hihi
2021. dec. 9. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!