Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ez megoldás lehetne?

Ez megoldás lehetne?

Figyelt kérdés

nagyon el vagyok keseredve.

meghalt anyukám és apámmal ketten maradtunk.

ő már 68 éves, és félek bármikor meghalhat.

én egyedülálló 30-as nő vagyok.

nem szeretnék egyedül maradni végleg.

szerintetek találhatok valakit, akivel összeköltözhetek, ha apám meghal?

nem akarok párkapcsolatot, ennek sok oka van.

egy hasonlóan magányos korombeli barátnő? sima bnő, nem vagyok leszbi.

2021. dec. 4. 11:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Ja bocsi, írtad a korod. Tudom, hogy nehéz egy ilyen traumát feldolgozni, de ne feledd, hogy azért mert egy mocskos féreg rádvetette magát, még vannak rendes férfiak és nem szabad lemondani a kapcsolatokról. Ok, tudom, hogy van aki a háta közepére sem kívánja. De egy szerető pár, társ rengeteget tud segíteni.
2021. dec. 4. 12:19
 12/24 A kérdező kommentje:
tényleg aszexuális és meddő is vagyok.ez az út nem járható, ne erőltesd, terápiában is voltam vele.
2021. dec. 4. 12:21
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Ok, allergia így az állat nem opció. De azért, ne hord le így őket. Sosem volt gondolom kisállatod. Egy kutya és macska sokszor sokkal több szeretetet tud adni, mint az emberek.
2021. dec. 4. 12:21
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
A meddőség most az eseteden kívül alapjáraton nem kizáró ok meg tiltó ok egy párkapcsolathoz. Nem mindenki akar kölyköt szerencsére.
2021. dec. 4. 12:23
 15/24 A kérdező kommentje:

segítsetek lécci, nagyon mélyen vagyok.

szeretnék jobban lenni, de teljesen kilátástalannak látok mindent.

legfőképp azért, mert beteg vagyok, a fizikai betegségektől a lélek is elfárad, engem idegosztályon is kezeltek.

szét vagyok esve totálisan, egy kiút lehet, a halál.

álló nap az öngyilkosságon agyalok.

2021. dec. 4. 12:23
 16/24 A kérdező kommentje:

engem több kutyatámadás is ért, gyűlölöm őket

de kizáró ok a párkapcsolat, mert undorodok a szextől

2021. dec. 4. 12:24
 17/24 anonim ***** válasza:
59%
Ha utálod a kutyákat, jobb is ha nem mész a közelükbe, a kutyák érdekében. Menj egy pszichiáterhez, írass ki gyógyszert amitől jobban leszel. Szedd, amíg szükséges, hogy legalább meghalni ne akarj. Ha ezt sem vagy képes megtenni magadért, akkor passz. Nekem olyan embernek tűnsz, aki nem is akar segíteni magán, csak várja a csodát. Elhiszem, hogy rengeteg rossz dolog történt veled, olyanok, amiket az ellenségeinek sem kíván az ember, de ez nem mentség arra, hogy ilyen sz@rcsimbók legyél. Akarj is jobban lenni, tegyél érte.
2021. dec. 4. 12:34
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Neked nem lakótárs kell, hanem ápoló és ez minden rosszindulat nélkül mondom! Beteg vagy testileg-lelkileg és egy omladozó akármiben élsz.

Oda senki nem fog költözni, vagy aki mégis hajlandó lenne, attól inkább menekülj!

Gyanítom, hogy nem az idegosztályon kezeltek, hanem a pszichiátrián, mert az idegosztály neurológiai panaszokra van (pl. bénulás, vagy idegbecsípődés) nem pedig mentálisra.

Először is kérj egy újabb befekvést a pszichiátriára, ahol egy kicsit gatyába ráznak és próbáld meg utána elviselni magadat!

Aztán ha édesapád elmegy, orvosi alapon kérd a felvételed valamilyen szociális intézménybe (nem csak nyugdíjasok lehetnek a bentlakók!!!), mert egyébre gondolom nem futja az anyagiakból.

Ott emberek között leszel, ellátnak, programokat is szerveznek, gyógytornász is jár, ki is járkálhatsz, nem vagy rab, ha nem vagy közveszélyes.

2021. dec. 4. 12:38
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

Csak megismételni tudnám azt, amit a 18-as írt.

És nem bántásból.... Szembesülni kell a valós helyzeteddel, kérdező!

2021. dec. 4. 12:57
 20/24 A kérdező kommentje:

nem akarok intézetbe menni, ez tuti

ha lenne normális életem, jobban lennék

2021. dec. 4. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!