Ez megoldás lehetne?
nagyon el vagyok keseredve.
meghalt anyukám és apámmal ketten maradtunk.
ő már 68 éves, és félek bármikor meghalhat.
én egyedülálló 30-as nő vagyok.
nem szeretnék egyedül maradni végleg.
szerintetek találhatok valakit, akivel összeköltözhetek, ha apám meghal?
nem akarok párkapcsolatot, ennek sok oka van.
egy hasonlóan magányos korombeli barátnő? sima bnő, nem vagyok leszbi.
segítsetek lécci, nagyon mélyen vagyok.
szeretnék jobban lenni, de teljesen kilátástalannak látok mindent.
legfőképp azért, mert beteg vagyok, a fizikai betegségektől a lélek is elfárad, engem idegosztályon is kezeltek.
szét vagyok esve totálisan, egy kiút lehet, a halál.
álló nap az öngyilkosságon agyalok.
engem több kutyatámadás is ért, gyűlölöm őket
de kizáró ok a párkapcsolat, mert undorodok a szextől
Neked nem lakótárs kell, hanem ápoló és ez minden rosszindulat nélkül mondom! Beteg vagy testileg-lelkileg és egy omladozó akármiben élsz.
Oda senki nem fog költözni, vagy aki mégis hajlandó lenne, attól inkább menekülj!
Gyanítom, hogy nem az idegosztályon kezeltek, hanem a pszichiátrián, mert az idegosztály neurológiai panaszokra van (pl. bénulás, vagy idegbecsípődés) nem pedig mentálisra.
Először is kérj egy újabb befekvést a pszichiátriára, ahol egy kicsit gatyába ráznak és próbáld meg utána elviselni magadat!
Aztán ha édesapád elmegy, orvosi alapon kérd a felvételed valamilyen szociális intézménybe (nem csak nyugdíjasok lehetnek a bentlakók!!!), mert egyébre gondolom nem futja az anyagiakból.
Ott emberek között leszel, ellátnak, programokat is szerveznek, gyógytornász is jár, ki is járkálhatsz, nem vagy rab, ha nem vagy közveszélyes.
Csak megismételni tudnám azt, amit a 18-as írt.
És nem bántásból.... Szembesülni kell a valós helyzeteddel, kérdező!
nem akarok intézetbe menni, ez tuti
ha lenne normális életem, jobban lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!