Karantén, magány, van bevált megoldás?
Figyelt kérdés
Biztos sok mostanában az ilyen kérdés, de azért én is felteszem hátha kapok még nem hallott választ. Home office helyzetben vagyok, és a maximum amit megengedhetek magamnak napi 1-2 séta a szabadban a hozzátartozóim védelme érdekében, még bevásárolni is igyekszem minél kevesebbszer menni. Ebből kifolyólag viszont borzalmasan ingerszegénnyé vált az életem, a barátaimmal csak online tudjuk tartani a kapcsolatot leginkább chatelés formájában és ez egyáltalán nem kielégítő, alig beszélek valakivel naponta egy-két szót és sajnos akkor sincs nagyon miről beszélgetnünk mert egyikőnkkel sem történik semmi érdemleges. (Párom nincs.) Kimerít lelkileg és nyomaszt ez az életmód, nem látok belőle kiutat a napjaim pedig kezdenek egyre céltalanabbá válni. Van bárkinek bármi ötlete arra hogyan változtathatnék ezen és mivel űzhetném el a lassan mindennapossá váló depressziós hangulatom?2021. ápr. 11. 20:03
1/2 anonim válasza:
Ha zenész vagy tanulj meg programozni, ha programozó vagy tanulj zenélni. Ha egyik sem, akkor mehet mindkettő, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!