Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem szemeznek velem a...

Ha nem szemeznek velem a lányok,legfeljebb rám pillantanak,akkor az lesz a vége,hogy egy prostituáltnál fogok kikötni?

Figyelt kérdés
Van hogy a parkban vagy az orvosi rendelőben vagy buszon elkezdek nézni egy lányt,de vagy rám se néz,vagy rámnéz,de se egy mosoly,semmi érdeklődés,csak odanéz aztán gyorsan le is veszi rólam a szemét.Jobb ha elkezdek spórolni és nézek magamnak a rosszlányokon egy korrekt prostituáltat?

2021. jún. 9. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Válts stílust, hátha jobban tetszel majd a lányoknak.

Amikor rád néznek mosolyogsz?

2021. jún. 9. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem szemeznek veled a lányok, még nem kell rögtön a prostituáltakhoz fordulni. Először talán menj el igazi randikra, attól ne várj sokat, hogy ránézel egy lányra.
2021. jún. 9. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
1 nem mindig,de van hogy rámosolygok a lányra,de nem kapok semmilyen visszajelzést.
2021. jún. 9. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én párszor már észrevettem olyat,hogy bámulnak,akár susuban,vagy buszon,oszt mégis egyedül vagyok :) A személyiség és egy határozott kisugárzás számít,persze hacsak nem annnnnyira csúnya az ember
2021. jún. 9. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Off kérdés, de miért olyan ördögtől való a prostizás ?

Azt hinnéd hogy csak a "lúzer csúnya stb" srácok rosszlányoznak, pedig nem :D

A jól kinéző, pénzes pasik is járnak lányokhoz.

A sport sose rossz, és egy krva is jó mindig :D

Többet ér annál minthogy itt picsogsz az biztos.....

2021. jún. 10. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
verd ki
2021. jún. 12. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!