Ha nem szemeznek velem a lányok,legfeljebb rám pillantanak,akkor az lesz a vége,hogy egy prostituáltnál fogok kikötni?
Figyelt kérdés
Van hogy a parkban vagy az orvosi rendelőben vagy buszon elkezdek nézni egy lányt,de vagy rám se néz,vagy rámnéz,de se egy mosoly,semmi érdeklődés,csak odanéz aztán gyorsan le is veszi rólam a szemét.Jobb ha elkezdek spórolni és nézek magamnak a rosszlányokon egy korrekt prostituáltat?2021. jún. 9. 19:27
1/6 anonim válasza:
Válts stílust, hátha jobban tetszel majd a lányoknak.
Amikor rád néznek mosolyogsz?
2/6 anonim válasza:
Attól, hogy nem szemeznek veled a lányok, még nem kell rögtön a prostituáltakhoz fordulni. Először talán menj el igazi randikra, attól ne várj sokat, hogy ránézel egy lányra.
3/6 A kérdező kommentje:
1 nem mindig,de van hogy rámosolygok a lányra,de nem kapok semmilyen visszajelzést.
2021. jún. 9. 19:35
4/6 anonim válasza:
Én párszor már észrevettem olyat,hogy bámulnak,akár susuban,vagy buszon,oszt mégis egyedül vagyok :) A személyiség és egy határozott kisugárzás számít,persze hacsak nem annnnnyira csúnya az ember
5/6 anonim válasza:
Off kérdés, de miért olyan ördögtől való a prostizás ?
Azt hinnéd hogy csak a "lúzer csúnya stb" srácok rosszlányoznak, pedig nem :D
A jól kinéző, pénzes pasik is járnak lányokhoz.
A sport sose rossz, és egy krva is jó mindig :D
Többet ér annál minthogy itt picsogsz az biztos.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!