Ha holnap azt mondaná minden szép nő hogy ő mostantól csak jómódú,gazdag férfival jön össze nem lehetne mit tenni?
Az a baj, hogy akkor nagy részük magányosan halnak meg.
... mert kevés gazdag szigli férfi van a jó nőkhöz képest és attól még hogy gazdag vagy nem jelenti azt hogy autómatikusan a legszebb nőt választod, akin látszik, hogy a pénzed miatt van veled.
Nem tudom hol élsz, de rengeteg nagyon szép nő van akik szegény vagy átlagos férfi mellett van.
Ha neked nem jön össze az ismerkedés velük, az nem feltétlenűl azért van mert kevés a pénzed, inkább magadban keresd a problémát.
1# Az meg még nem gazdagság. :D
Ez a legtöbb férfinak szerintem lazán meglehet. Szeritnem egy sima hegesztő is megteheti, hogy vegy egy Suzukija, örökölt egy lakást és van 4 millió a számláján.
4# Hát ... Pl.: konditerem, egyetem, jó szociális élet + javítasz a személyiségeden.
Az a nő aki azt mondja, hogy "csóró vagy, nincs semmid" nem szeretett beléd. Nincs semmi a személyiségedben, ami megfogja.
Rengeteg dolgon tudnán javítani az anyagiakon kívül.
Az meg elég gáz ha mások miatt akarsz sok pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!