Mit csináljak ha elképesztően unatkozok állandóan? 27F
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi nem köt le. Elkezdek nézni egy filmet, 10 perc után kinyomom. Ha elkezdek olvasni valamit azt is hamar megunom. A számítógépes játékok sem kötnek le. Szeretem a focit, de jó ideje a meccsek sem érdekelnek. A munkahelyem elvégzem a feladataimat, de nincs kedvem beszélgetni a munkatársakkal, nincs közös témánk mivel engem kb. semmi nem érdekel. A régi haverjaimmal sem tartom már a kapcsolatot, sokat jártam velük inni, viszont mostanság a pia sem esik jól, nem nagyon szoktam már inni. A nök sem érdekelnek, amúgy is kb. az összes aki néz ki valahogy foglalt, meg nem is nagyon volt sikerem sosem. Nagyon unalmas így az egész életem. Az egyetlen ami leköt az az edzés, de az naponta kb. 40-60 perc. A hétköznapok még el is mennek, de a hétvégék borzasztóan unalmasak, meg úgy az egész életem céltalan.2021. okt. 23. 20:41
11/17 anonim válasza:
De lehet hogy csak egyszerűen vitamin hiány.
Írod hogy edzel. Valami hulladék étrend kiegészítőket szedsz? Mert a tablettás vitaminok, azok korhadt létrák.
12/17 anonim válasza:
Komolyan gondolom, hogy önkénteskedj! Menj el egy állatmenhelyre és vállalj kutyasétáltatást. Máris nem fogsz unatkozni.
13/17 anonim válasza:
komolyan fizikai undorom van hogy ilyenekbol all ma Mo on a fiatalsag nagy resze. Ilyenkor adok halat 50 szer a sorsomnak hogy eljottem abbol az elatkozott orszagbol. ti nem vagytok egeszen normalisak az tuti.
14/17 anonim válasza:
Nekem meg attól van hányingerem, ha valaki külföldre megy, mert "hányingere van a magyar fiataloktól", de aztán azért csak visszajár magyar fórumokra beböfögni, hogy ő bizony NYUGATON van. Hát sok sikert hozzá, csak légyszi ne pofázz vissza, mert abszolút senki se kíváncsi rád öcskös.
15/17 anonim válasza:
egy nyilvanos forumon mindenki elmonhatja a velemenyet, meg az ilyen bunkocskakrol is mint te hugica. csak a bunko ember unatkozik, nyugaton is meg Mo on is.
16/17 anonim válasza:
ja, hogy te fiucska vagy, hat az mas, akkor jatszal magaddal a nokkel ugyse tudsz (MEG VAGY MAR)mit kezdeni. mondjuk a modorodbol ordit a nyocaltalanos;-)))
17/17 anonim válasza:
Annyira nem unatkozol, csak csak azért is ide jársz égetni magadat? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!