Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is egyedül érzi magát, és...

Más is egyedül érzi magát, és úgy érzi, sehova sem tartozik, nem találja a helyét?

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 20:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, plusz van amikor minden rossz dolog összejön egyszerre. N
2021. szept. 3. 21:23
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
Remélem ezért nem pontoznak le, de én nem érzem ezt.
2021. szept. 3. 21:56
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen

20 l

2021. szept. 3. 23:23
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, hogy ennyien és ráadásul fiatalon is ilyen helyzetben vagyunk. Aki gondolja azzal szívesen beszélgetnék. Hátha segíthetünk egymásnak ezzel.
2021. szept. 3. 23:28
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
szoktam, de ma egész jól vagyok egy több órás beszélgetés és szív kiöntés jót tett :)
2021. szept. 3. 23:30
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szinte állandó ez az érzés
2021. szept. 4. 02:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Én most egyetemi gólyaként érzem ezt.

19/l

2021. szept. 4. 03:07
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem voltak barátaim. Nem találom az összhangot senkivel. Pedig elvileg introvertáltként az töltene fel, ha lenne néhány mély kapcsolatom. Egy van azért, a párom, de ez más, mint egy barátság. Emiatt néha elkeseredettséget érzek, mert sokszor mennék pl társas programokra, amikhez nem találok bizalmas embert, akivel jól érezném magam. Pl meccsre is egyedül mentem most már végül, mert megelégeltem, hogy arra várjak, hogy rokonságból vagy valahonnan rávegyek valakit. Szóval ha nem megy mással, akkor megyek egyedül már. Nem hagyom, hogy ez megakadályozzon abban, hogy teljes életet éljek.

Magányt viszont nem érzek. Azt megtanultam legyőzni. Volt egy életszakaszom, amikor nagyon lent voltam, depresszió, és akkor nagyon sokat tanultam a lélek működéséről, önismeretről, önfejlesztésről, pozitívan jöttem ki belőle, és ez már 7 éve tart 🙂👍

2021. szept. 4. 06:27
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 srácként vagyok, és kezdem megszokni, hogy sokszor kívülállónak érzem magam.

Néha nehéz, de valahol tudom, hogy ebben is van valami kükönleges.

Az egyik szépsége,(ezen még dolgozom) hogy jobban észreveszem azokat akik örülnének a társaságnak, odamenni, hogy ne érezze egyedül magát.

Ha itt is van olyan aki néha beszélgetne, egyedül érzi magát, nyugodtan keressen.

:)

2021. szept. 4. 08:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is így érzek. 23F
2021. szept. 4. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!