Más is egyedül érzi magát, és úgy érzi, sehova sem tartozik, nem találja a helyét?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 20:08
3/27 anonim válasza:
Most, suli kezdéskor még jobban.
4/27 anonim válasza:
Igen, több dolog miatt is. Például a munkahelyemen és az egyetemen is kinéznek. Egyik környezetbe sem tudok beilleszkedni. Azelőtt sem sikerült egyik iskolában sem igazán. Egy munkahelyem volt, ahol igen és egy rövidebb tanfolyam, de akkor kivételesen rendben voltam magammal.
5/27 anonim válasza:
Igen, bár én már rég nem vagyok diák.
6/27 anonim válasza:
Igen. És mivel már elegem van elmegyek világot látni. Akkor legalább szép helyeket lássak és új életstílust próbáljak ki, ha itthon úgyis csak szenvedek a semmiben.
7/27 anonim válasza:
Lenne okom rá ezt érezni,de mégsem érzem ezt,persze néha azért magányos vagyok.
10/27 anonim válasza:
Már a harminchoz közelítek, de ez a helyzet állandó a számomra. F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!