Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egzisztenciális válságban...

Egzisztenciális válságban vagyok, nőm még nem volt soha, milyen élet az ilyen?

Figyelt kérdés

25 éves fiú (férfi?) vagyok. 15 éves koromtól próbálok ismerkedni a lányokkal, csajozni. Már akkor feltűnt, hogy csak velem nem jönnek el sehova. Se biciklizni, se fagyizni, se egy gyorsétterembe... Egyszer hívtak ilyen hipp-hopp tánccsapatba mert kevés a fiú. így utólag belegondolva lehet mennem kellet volna bár akkor sem vonzott a műfaj, eléggé gyerek voltam még akkor szerintem. Meg már voltak tapasztalataim, ilyen lányok között biztos nem lett volna sikerem, másfelől friendzonba kerültem volna vagy nyiladozó szexualitás időszakában gyanúsnak ítéltek volna. Lehet mennem kellet volna. Sporttal próbálkoztam, de csak fiuk voltak, idősebbek és folyton aláztak. Gimiben volt ilyen hülyeség, hogy Valentin napkor titkos leveleket letehet írni az egész suli írhatott: Felső tagozatban mindenki csomót kapott, én egyszer kaptam egyet. De szerintem azt is csak poénból hogy megnézzék hogy reagálok, mások meg csomót kaptak. Szintén általánosban, társas táncot tanultunk de mindenki undorodott tőlem így egyedül kellet keringőznöm.

Gimiben ugyan ez ment végig. Okj-n szintúgy, egy lány sem érdeklődött irántam, pedig beszéltünk, próbáltam beszélni mindenféléről, de semmi. (itt a legcifrább megalázásokra kell gondolni nem írom le mind.) Közben sorozatos elutasítások, arcokon a mérhetetlen undor. Írtam pár lányra csak annyit hogy szia és már tiltott. Lemondta a randit utolsó pillanatban és stb.

Voltam szakkörökön, fb-on ismerkedős csoportban soha semmi.

Fájdalmam művészetbe öltem, kutyát nem érdekeltem. Sőt egyszer egy lánytól meg is kaptam hogy mérgező ember vagyok, mert lehúzom a másikat az életről. Közben csak a saját tapasztalatomat meséltem ez életről, nem közvetlenül a csalódásomat hanem az ebből leszűrhető esszenciális tapasztalatokat. Párszor haverok elvittek bulizni, de ott se volt semmi, a disco-ban is félrehúzódtak tőlem. Próbáltam egyébként érdekes dolgokról beszélni, mikor kocsmáztunk de senki nem figyelt rám. Sőt egyszer annynira beleemlegettem a beszédembe részegen hogy otthagytak az asztalnál és kvázi magamba beszéltem a pub közepén. Talán egyszer sikerült valami nővel beszélgetnem, te csatak részeg voltam alig emlékszem rá és lehet transzfesztita volt :D de ekkor is sikerült behánynom :D.

A férfi létemet, a szexualitásomat sose tudtam rendesen megélni. Hogyan is élhettem volna ha mindig undorral elfordultak tőlem még akkor is ez volt mikor sovány voltam. Sose kaptam egy jó szót, egy bókot, egy mosolyt, vagy egy kacajt egy viccemre. Semmi. Hiába vettem új divatos ruhákat, illatot, vágattam hajat, nyáron napoztam nem ért semmit. Ha felegma voltam én voltam a ronda srác aki még flegma is, ha illedelmes voltam akkor meg én voltam a ronda srác a papucs.

Közben persze elvárás a légy pozitív, vidám, ambiciózus, céltudatos, törtető, helyes, pénzes, a társaság központja, vezéregyéniség stb. Munkahelyet nem találok mert kezdő vagyok. Gyárba nincs protekcióm de oda is kb 2-3 hónapra vesznek fel embereket a kedvezmények miatt.

Nincs pénzem konditeremre sem. Meg minek ha ronda az arcom, akkor is csak egy ronda srác leszek a ki ki van gyúrva. Kezdetkor egyébként, 15 évesen pozitív voltam és vidám de akkor is lepattintottak.

Mi értelme így vegetálni? Élni? - Senki nem néz semmibe. Már barátaim sincsenek. A napok meg telnek egymás után, most is már év fele van...

Nem tudom feldolgozni hogy nem kellek senkinek. Bár már kiégtem, érzelmileg kiüresedtem - hideg úrt érzek belül - nem tudom megérteni, feldolgozni hogy egy séta, vagy valami program miért lett volna olyan elviselhetetlen velem. Beszélgethettünk volna és ha nem is lett volna semmi legalább lenne tapasztalatom, valamiféle élményem. Tíz év alatt 4 "randim" volt és kb kihasználásnak nevezném ami kínos szituációkat szült... De hogy lássátok folyamatosan próbálkozom, tegnap próbáltam elhívni egy lányt valami hétvégi programra, ismerjük egymás egy ideje gondoltam miért ne. Udvariasan ráírtam és az volt a válasz, hogy: "Kösz. Inkább nem."

Probléma lehet az is hoyg nem volt közvetlen apa minta előttem, bár filmekben azért meg itt-ott az életben láttam mintákat. Arcomon is kezdenek halványan megjelenni az idő jelei, egy két ősz hajszálam is van már.

Elfáradtam.

2021. jún. 26. 09:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

“ 5-ös de csak az boldog akinek van sok pénze elinditani valamit, utazni belőle avgy legalább meg tud élni és a felszinen marad. sokan ezt magyarországon ezt nem tudják megtenni. Afrikában meg azért boldogok márh azok mert olyan messze vannak a normális élettől mind szellemileg és anyagilag is hogy teljesen nem fontos nekik. De itt mi azért látjuk hogy lehet jobban is élni és ez a fájó, tudod. Hogy foylton az arcodba döngölik az instagramon és fb a selfyk. Europában a magyar az egyik legzártabb társadalom, a társadalmi rétegek között alig vagy nincs átjárás csak lefelé. Mindenhova ismeretség kell. Akinek meg nincs az haljon éhen?”

Te az a tipus vagy, aki ha megnyerne a lotto otost sem lenne boldog. Akkor meg az lenne a baj, hogy mindenki a penzed miatt baratkozik veled, a nok is csak penzt akarnak, mi ertelme van igy elni stb stb stb. A vegtelensegig sorolnad, es magyaraznad hogy epp mi a szar es hogy milyen felszines anyagias vilagban elunk, kozben meg te magad vagy az, aki kijelentette, hogy csak penz szukseges a boldogsaghoz, akkor ki is a felszines?

Megmondom neked, hogy nem lesz konnyu kikerulni ebbol a negativ spiralbol, de ha te nem teszel semmit es nem erolteted meg magad, akkor keszulj fel arra, hogy ahogy oregszel, csak meg jobban besavanyodsz.

Miert nem nezed a pozitiv oldalat a dolgoknak? A kerdesed es a valaszaid alapjan en eddig ezt szurtem le beloled:

- egeszseges vagy (ez a legnagyobb kincs az eletben )

- fiatal vagy

- van egy szereto anyukad, akitol sok szeretetet kaptal es kapsz

- mivel nem talalsz munkat, ezert valoszinuleg edesanyad eltart, nem cseszeget, nem rug ki otthonrol

-van teto a fejed felett, van mit enned

- van sok szabadidod, hogy valami hasznosat csinalj, legyen az barmi, de kezdj magaddal valamit

2021. jún. 26. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt mondod Kérdező, hogy mindenki eltolja magától a problémákat és nem oldja meg, de te megoldod, vagy csak levonod az életről lehozó következtetéseket és tocsogsz bennük? Hisz nem oldottad meg a személyes problémáidat sem, munka stb. Így együtt elhiszem, hogy leterhel.
2021. jún. 26. 19:12
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Azt szoktam mondani, ha Bill Gates egy hangyafasznyival jóképűbb legény lett volna, a világ ma szegényebb lenne egy microsofttal.
2021. jún. 27. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Otthon is tudsz edzeni ha akarsz.

Sok ronda cingár vagy dagadék ember van. Miért is kéne téged vallasztania ha van más?

Viszont ha ki gyúrod magad máris csak ronda vagy, szintet léptél nem kell a ronda és kövér cingar emberekkel versenyezned.

A te ligád innentől a kigyúrt és ronda emberek halmaza.

Azon belül is a szellemileg szánalmas fajta. De ezen is lehet olvasással, tanulással javítani.

És megint színtet léptél.

Most keress olyan hobbíkat amiket az ellenkező nem szeret, imponál neki.

Mostmár legalább egy olvasott, kigyúrt hobbival rendelkező rondaság vagy.

Most ebben a ligában versenyzel azért érzed hogy egy csomó vetélytársat magad mögé utasitottal?

A nőknek muszáj vallogtosnak lennie mivel az ő szaporodási potencialjuk sokkal limitáltabb. Véges számú gyermeket tudnak ki hordani ezzel szemben a hímek szaporodási potencialja sokkal magasabb, szinte végtelen. Egy nőnek olyan pasi kell aki élet képes utodot tud nemzeni. Ez az ösztön hajtja őket a sok réteg giccs alatt.

Ezt tetézi még az is hogy az aktív szaporodni képes állományban hím többség van. Ez azért van mert hím gyakrabban születik ennek genetikai okai vannak ami arra vezethető vissza hogy a hímek a nőstények ért vívott harcban sokkal nagyobb arányban pusztulnak el. Ezért születik egy kicsit több hím.

Ezzel az a gond napjainkban, hogy mostmár arra a szintre jutottunk, hogy a leg nyengébb is életben marad szinte minden betegségre van kezelés gyógy mód.

Ridegen fogalmazva azok a himek is versenyben vannak akiknek el kellet volna valamilyen okból pusztulniuk. (Ezzel nem akarom azt mondani hogy itt bárkinek személy szerint meg kell hogy haljon de a természet még nem tudta le követni a mi mesterséges be avatkozadunkat.)

Nincsen semmi baj csak a világ ilyen. Nem mondom hogy jó irányba halad de az biztos hogy korrigálni fog magától. Ez nyilván az egyén jelenlegi problémáját nem oldja meg. De rá világít arra hogy nem kell semmin sem aggódni.

Nem kell ezeken a primitív szaporodási ösztönökön rugozni, a rendszer működésének úgy sem tud itt egy rinya gép sem gátat szabni. Akkor meg kár érte.

Csak isten óvjon minket attól hogy egyszer giliáddá valtozzon a világ.

2021. jún. 27. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Annyit javítanék a 21:46 válaszán, hogy nem kell olyan hobbit választanod amit az ellenkező nem szeret, hanem inkább válassz olyat ami neked tetszik és tényleg élvezel. Imponáló tud lenni a másik ember számára hogy mennyire lelkesedsz valamiért.
2021. jún. 27. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
F/45 vagyok, az emberi kapcsolatokban mindig sikertelen voltam (barátságok/csajozás terén is). Már nem érdekel, belefáradtam. Van két top diplomám, elég sok idegen nyelven tudok, sokat utazom külföldre. Kutatok, oktatok az egyetemen/kutatóintézetben (docens vagyok PhD-val), pár éven belül kineveznek egyetemi tanárnak vagy kutatóprofesszornak. Különösen ronda sem vagyok, valaha egész jó testalkatom volt, igyekszem a top formát visszaszerezni, igényesen nézek ki/öltözködöm, de talán mindenki fél tőlem, mert elvárásaim, meggyőződésem van, és nem felszínes idióta vagyok, aki lemegy könyörgőbe, mert valaki odatartja neki a női szervét, és azt képzeli, hogy azért minden jár, akkor is, ha ő egy dagadt, képzetlen, igénytelen trampli perdita (aki saját meggyőződése szerint persze hercegnő).
2021. júl. 2. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!