Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak is egyformák a napjai?M...

Másnak is egyformák a napjai?Más is mindennap ugyanazt csinálja és mindennap ugyanolyan magányos?

Figyelt kérdés
Reggel fölkelek,fogmosás,fürdés,reggelizés,utána elmegyek vásárolni,mindennap ugyanabba a boltba járok, legtöbbször ugyanazokat is veszem,hazamegyek,főzök valami olyan kaját ami gyorsan megvan,ebéd,és ha nem vagyok szabad mint ma,délután megyek dolgozni.A szabadnapok is ugyanolyanok, általában egész nap itthon vagyok és ilyenkor sokat netezek.Sajnos attól hogy van munkahelyem és internetem,még magányos vagyok.

2021. márc. 22. 19:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
(Egyébként azelőtt is élveztem a rendszert az életemben, hogy összeköltöztem volna a párommal. Kollégai, rokonai meg a kérdezőnek is vannak. Szóval de, volt ugyanolyan a helyzetünk.)
2021. márc. 23. 13:03
 22/23 anonim válasza:
Én ugyanezt érzem 43 éves nő létemre...
2021. márc. 23. 19:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen, a covid óta, bő egy éve ez van, de nem tudok mit csinálni. Reggel felkelek, megmosakszom, felöltözök, reggelit csinálok, megeszem, utána tanulgatok délutánig (bár nem megy valami hatékonyan), közben tartok kisebb szüneteket, délután-este pedig gépezek, filmeket, sorozatokat nézek, olvasgatok, pár naponta elmegyek bevásárolni vagy sétálok egy kicsit a környéken, aztán elmegyek zuhanyozni, lefekszem és másnap kezdődik minden elölről. Változtatnék én rajta, de jelenleg semmit nem tudok csinálni.
2021. márc. 23. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!