Két ugyanolyan terhességi teszt sem egyforma?
Reggel csináltam terhességi tesztet. Lombikos vagyok, ET 11. napon. X-epil terhességi tesztet használtam mindig, tegnap szép pozitív eredmény volt, igaz, tényleg kellett 2-3 perc mire az eredményt kirajzolta. Ma alig akarta kirajzolni, csak a szélén volt erősebb egy kicsit a tesztcsík, azonban eszembe jutott, hogy volt egy bontatlan tavalyi tesztem (nem járt le), amin egy árnyalattal világosabb, de határozottabb csík látható a tegnapihoz képest. Szerintem 15 másodperc volt, amíg bele tartottam második próbálkozásra. Lehet, hogy azért lett határozottabb a csík, vagy nem lehet "megerőszakolni" a terhességi tesztet, hogy terhességi csík megjelenjen? Ha a tegnapihoz képest haloványabb, de látható, akkor nincs ok az aggodalomra? 3 napos embriókat kaptam vissza, ami még szerintem fontos, rosszkor teszteltem?
29/N
Nem mindegy a gyártási sor
Nem mindegy a vizelet koncentráltsága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!