Miért nem lesz ugyanolyan erős a tesztcsík a terhesteszten, mint a kontroll?
Teszteltem a nem várt napján, majd kétnaponta 2 héten át, de még 6 hetesen is csak fele olyan erős a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Ez hogy lehet? Vaterás One stepet, illetve DM-ben vásárolt X-epil-t és Intimedet is próbáltam, de mindnél így jártam.
6 hetesen már az egekben kéne lennie a hcgnek nem? A teszt meg ezek szerint még 25 mlu/ml-t sem észlel?
Nem tudom, lehet-e kapni Magyarorszagon Sure Check vizeletsugaras tesztet, en romaniai vagyok, patikaban vettem ilyet. Sokkal erosebb lett a tesztcsik, mint a kontroll, esti pisibol :)
Persze, hogy nem meri a hcg szintjet semelyik terhessegi teszt, de azert szerintem a csik erossege egyenesen aranyban van a hcg koncentraciojaval. Volt tavaly nagyon halvany csikom is, ami nem akart erosodni, vervetel is kimutatta, hogy nagyon lassan emelkedik (8 hetesen 870, 9 hetesen 1800), nem is maradt meg az a terhesseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!