Letezik, hogy semmi tunetem ne legyen? 4+6 hetes vagyok, orvos meg nem vizsgalt meg, mar a 26. napon nagyon halvany pozi volt a tesztem es azota egyre erosebben latszik, a tegnapi mar szinte ugyanolyan eros a tesztcsik, mint a kontrol.
A kerdesem az, hogy azonkivul, hogy nem jott meg es a cicibimbom neha ejszaka erzekeny semmi tunetem sincs. Csak az, hogy a heten 3-4x nagyon erosen megszedultem.
Igy volt veletek is? Ugye minden rendben lesz? Elso baba es nagyon boldogok vagyunk, csak meg nem merjuk elhinni, 6+3 hetesen megyunk majd a dokihoz!
Az jó,ha egyre erősebb lesz a csík, emelkedik a Béta HCG hormon :D:D:D Ott a pici baba :))
Nekem is volt szédülésem, és kb.7hetestől kezdve 3és fél hónaposig végig hányinger egész nap :( A cicim a duplájára nőtt és érzékenyebb -még mindig.Most 23hetes vagyok :)
Sok sikert és türelem,míg nem mentek UH-ra!! :D
koszonom a valaszokat, megnyugtatott!
igyekszem turelemmel lenni az Uh-ig, de nem konnyu!
sok sok boldogsagot nektek es a babaitoknak!
Szia!
Annyira az elején vagy még, hogy talán még a kora terhességi tünetek sem jelentkeztek. A HCG hormon termelődése most fog majd fokozódni. Ha mázlista vagy, akkor komolyabb terhességi tünetek nem is jönnek elő. Én pl. mindkét babámmal a 6. héttől a 20. hétig mindennap többször hánytam, nagyon rosszul voltam, kiszáradtam, hasmenésem volt, és a nyáltermelésem kb 4-szerese volt a normálisnak. Szóval ne hiányold!
Érdemes a google-ban rákeresned a kora terhességi tünetekre, meg a HCG-re, és tisztábban fogsz látni.
Ahány terhesség annyi féle.
Minden jót, boldog babavárást!
Üdv!
37 hetes kismama
Szia!
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna! :D
Én is holnap megyek nődokihoz,3 +tesztem van(szintén erősödő csíkokkal),és én is azon aggódom,hogy jó ez így?Nincs baj??Ugyanis nekem is csak annyi a tünetem,hogy kb.egy hete érzékenyek a mellbimbóim,de azok menses előtt is érzékenyek,és néha szédülök egy picit,meg fáj a hasam.Ennyi!
Nekem mondjuk annyival könnyebb,hogy holnap megyek dokihoz.De majd szorítok neked,kitartást!:)
Szia!
Utolsó vagyok.
Ma voltam uh-n,ahol egy egy 3,8mm-es felritkulást láttak,amiből majd alakul a petezsák,csak még nagyon korai volt.Jövő héten megyek újra!
Ne aggódj,veled is minden rendben lesz!Szorítok! :)
jaj, de jo!!! orulok nektek! a jovoheten is ird meg, hogy mi volt! en csak az azutani heten megyek (23.-an este).
vigyazz magatokra! :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!