Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak is egyformák a napjai?M...

Másnak is egyformák a napjai?Más is mindennap ugyanazt csinálja és mindennap ugyanolyan magányos?

Figyelt kérdés
Reggel fölkelek,fogmosás,fürdés,reggelizés,utána elmegyek vásárolni,mindennap ugyanabba a boltba járok, legtöbbször ugyanazokat is veszem,hazamegyek,főzök valami olyan kaját ami gyorsan megvan,ebéd,és ha nem vagyok szabad mint ma,délután megyek dolgozni.A szabadnapok is ugyanolyanok, általában egész nap itthon vagyok és ilyenkor sokat netezek.Sajnos attól hogy van munkahelyem és internetem,még magányos vagyok.

2021. márc. 22. 19:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10 ha nem barátkozok de tanulók valamit már az is valami.Ennél már csak jobb lehet mint ami most van.
2021. márc. 22. 21:02
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Próbálj ki reggelente kezdésként mondjuk másik boltba menni, vagy másabb ételt csinálni. 🙂
2021. márc. 22. 21:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem
2021. márc. 22. 21:27
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Igen, az, jelenleg meg főleg. Igyekszem rajta változtatni, pl.: jelenleg itt valakivel hosszabban levelezek szerencsére, nemrég kitaláltam,, hogy bevállalok egy képzést, bár szerintem rossz képzési típusban gondolkodom.

Valahogy úgy érzem, hogy szeretnék is barátot, ismerőst magam mellé, meg nem is, mert ha itt lenne mellettem, akkor tuti nem tudnék vele mit kezdeni.

2021. márc. 23. 05:37
 15/23 krwkco ***** válasza:

Próbálj egy kirándulótársaságot keresni. Azok között sok a nyugdíjas csoport, de vannak korodbeliek is. A kiránduló emberek kiegyensúlyozottabbak, normálisabbak, mint az átlag.

Kirándulni most is szabad. Közben lehet beszélgetni, ismerkedni. Az ilyen csoportokban vannak párok, de vannak egyedülálló emberek is, akik szintén a társaságra vágynak.

2021. márc. 23. 09:11
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Bár maga a konkrét napi rutinom más mint neked, de nagyjából igen, ugyanolyanok a napjaim. Én imádom! Az egyetem kaotikus évei alatt végig erre vágytam, hogy végre lehessen egy rendszer az életemben, most nagyon élvezem már pár éve. Semmi pénzért nem váltanám le.
2021. márc. 23. 11:24
 17/23 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó. Akkor te élvezed, hogy magányos vagy?
2021. márc. 23. 12:46
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

Nem vagyok magányos, hol írtam ilyet hogy az lennék? Vannak kollégáim, vannak haverjaim, a párommal élek. A nap nagyrészében egyedül vagyok, igen. De ez nem magány.

A kérdés számomra inkább a monoton mindennapokról szólt.

2021. márc. 23. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:
59%
#18 De a kérdező magányos. Így már nem ugyanaz a helyzetetek, felesleges is azt írni. Te jól érzed magad benne, de ő nem.
2021. márc. 23. 12:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Akkor a kérdező legközelebb nem úgy írja ki a kérdést, hogy "Másnak is egyformák a napjai?", ha nem arra kíváncsi, hogy másnak is egyformák-e a napjai. :)

2021. márc. 23. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!