Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 24 éves vagyok és rettentően...

24 éves vagyok és rettentően félek a sötétben. A párommal külön élünk a saját kis házunkban és ő 3 műszakban dolgozik, és van amikor éjjeles 1 hétig. Azon a héten nem tudok éjjelente aludni, max 3-4 órát de akkor óránként fent vagyok.?

Figyelt kérdés
Nem tudom magam kipihenni azon a héten. Az a tudat van bennem hogy egyedül vagyok, sötét van és egyszerűen nagyon félek. Ha bekapcsolom a tvt akkor sem tudok elaludni, a lámpát sem hagyhatom égve mert úgy meg nem tudok aludni. Segítsetek, adjatok valami tanácsot hogy letudjam győzni ezt a félelmet a sötétben. ☹️?
2021. febr. 19. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Te nem a sötéttől félsz, hanem attól, hogy egyedül vagy. Egy kicsit össze kellene szedned magad, mert ha babád lesz teljesen ki leszel merülve, ha éjjel nem alszol. Gondolom nem tanyán laktok, körülöttetek is laknak, ők is pihennek éjjel, gondolj erre.
2021. febr. 19. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Felnőttként félni a sötétben? Bocs, de ez puhányság...
2021. ápr. 3. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!