Támogatnátok a nagykorúság 24 éves korra való emelését?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nem rég több cikket is olvastam erről hogy manapság kitolódi a gyerekkor és Brit tudósok kutatásai alapján 24 éves korra kellene emelni a nagykorúságot. A cikkek régebbiek például a 444-en már 2 éves csak most néztem utána az ilyen cikkeknek mert pont egy ilyen cikket dobott fel a hírek közt a Google. Ha valaki betudná linkelni a 444-es cikket az jó lenne akkor a válaszolók is eltudnák olvasni. Mondjuk szerintem a 24 év kicsit túlzás de érdekel más emberek véleménye!2021. jan. 14. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
71 szavazat
1/30 A kérdező kommentje:
Elég bírni hogy "24 éves nagykorúság" és első-másodiknak hozzá fel a Google. De azért jó lenne ha valaki belinkelné!
2021. jan. 14. 19:11
2/30 anonim válasza:
Nem, túlzás, szerintem jó a 18.
3/30 anonim válasza:
Véletlenül nem te vagy ez a kérdező is?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1089..
Mert ha igen, akkor neki se állok kifejtett választ írni, mert úgyse érted meg.. .
4/30 A kérdező kommentje:
Nem.
2021. jan. 14. 19:17
5/30 anonim válasza:
Szóval minimum 5 éve elvégezte valaki az iskolát (egyetem nélkül), lehet hogy már ennyi ideje állása is van, de még csak most lenne nagykorú? WTF?
6/30 anonim válasza:
Egyik az,hogy teljesen értelmetlen lenne.
A másik az,hogy hatalmas nagy katyvasz lenne.
7/30 anonim válasza:
Brit tudósok kimutatták, hogy 10 emberből 4 az 6...
Olvasd el a válaszokat a 3-asnál.
8/30 anonim válasza:
Nem csak,hogy nem lenne jó,hanem kifejezetten rossz lenne.
9/30 anonim válasza:
Szerintem jó így a nagykorúság. A szavazati jog viszont lehetne 24 éves kortól. Mondjuk max. 70/75-ig. Illetve nem ártana iskolázottsághoz/IQ-szint minimumhoz kötni.
10/30 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!