Félek, egyedül maradok! Mit tegyek az érzés ellen? Félek hogy senkinek sem kellek .24 éves leszek. Már családot szeretnék.2 gyereket. De sajnos nem találom a a hozzám illő nőt.
Ennyi idősen a legtöbbnek már gyerekei vannak. Ha még egy nőt se tudsz találni akkor lehet egyedül maradsz az életedben.
17/f
1. Válaszoló: hát ilyen dumaval te se nagyon fogsz...
És nyugodj meg, 24 évesen építsd a karriered, élj nyugodtan, ne keresd megrögzötten a szerelmet, mert azzal csak elijeszted a potenciális szerelmet.
Inkább nyiss sok ember felé, és a társkereső oldalak se legyenek tabuk!
16l...
24 évesen még én sem találtam meg az igazit... :)
Első válaszoló: te ezt hol látod, hogy ennyi idősen a legtöbbnek már gyereke van? Hol? Ezt halál komolyan kérdezem :D
Kérdező már réges rég kellett volna nőt találnod magadnak. Neked is sokkal jobb lett volna ha már most gyerekeid lennének. A lepontozóknak üzenem:
Bizonyított tény hogy az emberek biológiailag 23-24 éves kor körül a legalkalmasabbak a gyerek(ek) vállalására.
Tessék utánajárni a google -ban.
#1 voltam..
Csak egy ismert sztárt említek meg:
Nyári Diána
És rajta kívül vannak még ismertebb emberek és az én ismerőseim közt is több.
Szerintem ezt nem Te döntöd el.
A kérdező is írta hogy már kettő gyereket szeretne. Ő ezt szeretné.
Hát nem tudom kedves kérdező, én is így vagyok ezzel, csak 29 évesen. Az a baj, hogy én sem nagyon találok feleségnek való lányt.
A 17 éves kis takonynak meg azt üzenem, hogy még nők esetében is bőven 20 ÉS 30 között van az optimális kor, férfiaknál meg nem igazán van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!