Félek, egyedül maradok! Mit tegyek az érzés ellen? Félek hogy senkinek sem kellek .24 éves leszek. Már családot szeretnék.2 gyereket. De sajnos nem találom a a hozzám illő nőt.
Figyelt kérdés
Sok próbálkozásom volt, de vagy foglaltak, vagy szimplán nem akarnak semmit.2019. febr. 9. 18:23
11/15 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy még. Én 25 éves vagyok, mégsem érzem úgy, hogy még éltem volna. Szeretnék sokmindent csinálni. Ne görcsölj rá erre!
12/15 anonim válasza:
Addig van nyugodt életed ameddig nincs asszony meg gyerek, hidd el...
13/15 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget, mint az első hozzászóló... Egy ismerősöm se akart 24 éves korban gyereket, 30 alatt manapság csak egy bizonyos réteg szaporodik.
Hülye lettem volna a húszas éveimet elcseszni házassággal meg gyerekkel.
14/15 anonim válasza:
Nem kell előírni senkinek: "mit érezzen" "mit gondoljon" "hogyan élje életét". Ha ő huszonévesen szeretne gyereket, akkor huszonévesen szeretne gyereket.
15/15 anonim válasza:
Na aki itt arról beszélt, hogy kinek hogy kellene az életét élnie az nem én voltam, hanem az első. :)
Az ÉN szemszögemből MAGAMRA nézve állítottam azt, hogy én örülök, hogy nem lett se házasság se gyerek huszonéves fejemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!