Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok nő miért mentegetőzik,magy...

Sok nő miért mentegetőzik,magyarázkodik amikor visszautasít egy férfit?

Figyelt kérdés
Miért nem mondja meg a frankót hogy nincs pénzed,csúnya vagy,nem nézel ki jól?Nem így lenne a korrekt?

2021. jan. 25. 19:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
87%

Valaki meg jokepunek is szamithat, ha egyszer nem tetszik. Az a helyzet, hogy ha megmondom, hogy nem tetszik, nem vonz, nem kell, es nem fogja fel, es folytatom, egy lakatlan szigeten sem kene, inkanb magamban tiprodnek, akkor pokoli rosszul erzik magukat.

Ferfi alternativaja annak amit irsz, a nema csond, felszivodas, nulla valasz.

2021. jan. 26. 13:29
 32/35 anonim ***** válasza:
93%

#22 Én örülnék, ha valaha ilyen korrekt nőbe futnék és elutasítana ilyen módon, kertelés nélkül. Mint írtam, legalább megtisztel azzal, hogy nem ködösít és közli a tényállást. Ami pedig a gyűlöletet illeti, egyet értek, tök mindegy mit csinálsz, bármi lehet a gyűlölet táptalaja, legyen az finom vagy fájdalmasan tényszerű elutasítás. #27-es nagyon jól megfogalmazta ezt.

#23 Innentől kezdve pedig aztán simán "feldarabolhat" az olyan is, akit finoman lekoptatsz vagy zaklathat. Bármi megeshet, de azt azért ne mondja nekem senki, hogy x idő ismerkedés után nem tud annyit megmondani a nő a pasiról, hogy az ép elméjű-e és hogy tartani kell-e tőle, ha esetleg nyíltan elutasítod. Sőt, az ilyen tipik gyagyás "férfiakról" már messziről bűzlik, hogy valami nem stimmel (legalábbis én a szélsőségekre értem most), ha ez sem esik le egy nőnek rövid időn belül, akkor az azért nem kicsit az ő hibája.

2021. jan. 26. 16:08
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
32, ne mondj már ilyet, nem mindenkiről lehet sejteni első blikkre,
2021. jan. 26. 17:31
 34/35 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az sokkal rosszabb és gerinctelenebb dolog a nők részéről, amikor még jó pofiznak is olyan férfiakkal, akik abszolút nem jönnek be nekik. Sokkal jobb lenne, ha őszinték lennének a nők, jellemtelen dolog ez a vigyorgó stílus némelyik nőnél, akik akkor is játsszák a közvetlent, ha esetleg ki nem állhatják az adott pasit.
2021. jan. 26. 19:53
 35/35 anonim ***** válasza:
90%
Tele van a gyk olyan kérdésekkel, hogy miért bunkók a nők, miért nem lehet kedvesen elutasítani.
2021. jan. 27. 10:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!