Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok nő miért mentegetőzik,magy...

Sok nő miért mentegetőzik,magyarázkodik amikor visszautasít egy férfit?

Figyelt kérdés
Miért nem mondja meg a frankót hogy nincs pénzed,csúnya vagy,nem nézel ki jól?Nem így lenne a korrekt?

2021. jan. 25. 19:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb férfi hisztis és sértődékeny. Majd pont megásom magamnak a síromat azzal, hogy nem cirógatom meg az egóját, igaz? :)
2021. jan. 25. 20:09
 22/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha megmondanák a frankót hogy nincs pénzed,csúnya vagy,nem nézel ki jól, akkor boldog lennél? Nem lennél. Pont ugyanúgy táptalaj lenne a nők iránti gyűlöletednek mint a finomabb visszautasítás.
2021. jan. 25. 20:14
 23/35 anonim ***** válasza:
88%

1. Mert nem tudom, hogy fog reagálni, ha belegázolok a lelkébe azzal, hogy mondjuk közlöm vele, hogy büdös a szája. Lehet, hogy csak simán tudomásul veszi és továbbáll, de az is lehet, hogy elkezd velem üvöltözni vagy megver, esetleg elterjeszti az ismerősei között, hogy mekkora szemét büdös qrva vagyok.

2. Mert nem akarom megbántani, lerombolni az önbizalmát. Attól, hogy nekem nem tetszik x ok miatt még nem feltétlenül sz#r pasi, más lánynak lehet, hogy pont ő az ideális.

3. Ha magamat okolom az elutasítás miatt, akkor nincs lehetősége könyörögni, változást igérgetni, magyarázkodni, hanem kénytelen elfogadni a dolgot.

2021. jan. 25. 20:15
 24/35 anonim ***** válasza:
91%

Te olyan vagy aki megmondaná?

Bocsi ,de nem vagy az esetem, köztünk a barátságon kívül semmi sem lesz. Bocsi.

Én ezt szoktam mondani.

A nagyon kedves az illető azt olykor félre szoktak érteni, ez minketto nemre vonatkozik.

2021. jan. 25. 20:30
 25/35 anonim ***** válasza:
80%
Így lenne a korrekt, de a nők egy része érző lény, így gyengéden szeretik kimondani a tutit.
2021. jan. 25. 20:31
 26/35 anonim ***** válasza:
21%
Az oké hogy gyengéden mondják ki a tutit. A hazudozás viszont nagyon nem oké.
2021. jan. 25. 20:35
 27/35 anonim ***** válasza:
89%

Tök mindegy, hogy történik a visszautasítás. A hisztisek mindenhogy hisztizni fognak. Ha kedves a nő, az a baj. Ha bunkó, az a baj. Ha középúton próbál maradni, az a baj. Ha ignorál, az a baj. Ezeknek csak a sírás megy, amíg meg nem kapják, amit akarnak.

Normális férfi meg el tudja fogadni és kész.

2021. jan. 25. 20:38
 28/35 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom mert attól, hogy mint lehetséges pasi nem néz rád, de attól még nem azt jelenti, hogy ne beszélghetne illendően szimplán egy másik emberrel.
2021. jan. 25. 21:22
 29/35 anonim ***** válasza:
92%

Én TÉNYLEG nem akarok kapcsolatot.

Van egy kislányom, akit szépen nevelgetek egyedül és nem tudom elképzelni, hogy ebbe most bele vonjak egy férfit, jól megvagyunk.

Majd lehet 1, 5, 10 év múlva nem így lesz, de most így van és még nem vagyok túl én sem teljesen a szakításon, nem tudnék odaadóan szeretni valakit. Másfél éve vagyok egyedül.

Szóval én őszinte vagyok mikor mondom, hogy"ne haragudj, de nem randizom, nem akarok kapcsolatot az egyéjszakás meg nem az én műfajom", mégis kaptam már meg, hogy nem kell az a kamu szöveg 🤷‍♀️

2021. jan. 25. 21:31
 30/35 anonim ***** válasza:
90%

8-as , 12-es :

Azert nem darabolunk fol azonnal, mindenkit, aki lerondaz minket, van aki megussza.

2021. jan. 26. 08:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!