Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok nő miért mentegetőzik,magy...

Sok nő miért mentegetőzik,magyarázkodik amikor visszautasít egy férfit?

Figyelt kérdés
Miért nem mondja meg a frankót hogy nincs pénzed,csúnya vagy,nem nézel ki jól?Nem így lenne a korrekt?

2021. jan. 25. 19:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%

#6 Kajak itt tartunk, hogy a nyílt, őszinte kommunikáció megalázó az egyik fél számára? Ne már... Én azt mondom ne raboljuk egymás idejét feleslegesen, szépen ki kell mondani a frankót és kész. Nem vagyok nagy híve a játszmáknak.

Épp a minap esett le nekem is, hogy a csaj akivel egy hónapja találkozgatok és nagyon jól érzem vele magam (az érzés kölcsönös volt) elkezdett lekoptatni. Sosem ér rá, nincs ideje/energiája ami még egy szinten érthető is lenne mert eü-ben dolgozik és most eléggé orosz rulett a beosztása (ha kiesik valaki instant beírják kb. helyettesítésre), de könyörgöm... Lenne épp szabadideje mindettől függetlenül, de olyankor meg hozza az ilyen semmilyen mindennapi teendőket példának, amikben ráadásul akár még segíthetnék is, vagy amik amúgyis ilyen pár órás dolgok legrosszabb esetben is. A legutóbbi húzása után úgy döntöttem némítom is a p*csába és nem érdekel ha netán egyszer keresni fog, így járt (benne van a pakliban). Előttem levő pasival is hasonlót művelt mint kiderült, őt is keresi néha a mai napig. Nekem az ilyen marhára nem hiányzik, utálom mikor valaki ennyire játszmás egy sz*rdarab.

2021. jan. 25. 19:47
 12/35 anonim ***** válasza:
73%
Mert nem akarják a kukában végezni, darabokban...
2021. jan. 25. 19:47
 13/35 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy így lenne korrekt de basszus nem akarok senkit se megbántani. Inkább füllentek egy kicsit minthogy utána azt mondják rám, hogy bunkó vagyok amikor csak őszinte voltam. Ennyi. Legalábbis én ezért szoktam magyarázkodni.
2021. jan. 25. 19:48
 14/35 anonim ***** válasza:
95%

"nincs pénzed,csúnya vagy,nem nézel ki jól"

Azért nem mondják, mert nem (feltétlenül) ezért utasítják vissza. Van aki igen, és van aki nem. Meg amúgy is személytől függ.

Ami meg mentegetőzésnek vagy magyarázkodásnak tűnik, az csak annyi, hogy annak ellenére, hogy valakivel nem akarunk összejönni, nem szoktunk tuskók lenni, és nem gyaloglunk bele senkibe. (Bár van, aki megteszi.)

2021. jan. 25. 19:50
 15/35 anonim ***** válasza:
27%

#11 Ezért érdemes tudatosítani, hogy a "kinek ki tetszik" kérdésre csakis szubjektív válasz adható. Én ezért is nem sértődök meg az egyértelmű visszautasításon, mivel legalább megtisztelt azzal, hogy nem játszadozott velem és megmondta a frankót, hogy nem tetszek neki. Ez úgyis csak az ő véleménye, számára nem vagyok csak tetszetős, de ez még nem jelenti azt, hogy amúgy ronda lennék.

#13 Ez azért elég durva véglet. Mintha azt mondanám a nőkről, hogy mind egyéjszakás kaland csak, csúnyábban szólva az összes egy nimfo rib*nc, ami nyilván nem igaz. A másik meg, azért csak-csak a nő hibája is, ha hasfelmetsző Jack-el kavar én úgy gondolom, azért csak-csak feltűnne nekem a nő helyében ha valami nem stimmel. Átlagos emberismereti készségekkel azért már jól lehet szűrni, hátha még elővigyázatos is vagy mellé.

2021. jan. 25. 19:56
 16/35 anonim ***** válasza:
85%
#16 Jah, elég durva, tekintetbe véve, hogy MINDEN nap MINDEN alkalommal legalább két-három nemi erőszakot, párkapcsolati erőszakot vagy gyilkosságot mondanak be a híradóban nők ellen. Jah, tök ritka...
2021. jan. 25. 19:58
 17/35 anonim ***** válasza:
82%

amikor simán nemet mondasz, akkor is fenyegetőznek, lequurváznak, stb, akkor ezt is tegyem hozzá, hogy

1: földbe döngöljem, ha nem ilyen

2. jöjjön és nyírjon ki idegrohamában

2021. jan. 25. 20:01
 18/35 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert ha konkrétan megmondanák neked, hogy azért nem kellesz, mert ronda vagy mint a sz@r, akkor meg olyan kérdést írnál ki, hogy miért ilyen bunkók a nők?
2021. jan. 25. 20:06
 19/35 anonim ***** válasza:
88%

Mert vannak az életben azok a helyzetek, amikor jobb a kompromisszumos válaszra törekedni. Ez tipikusan az a helyzet.

Egyrészt senki nem szeret feleslegesen konfrontálódni, a nem az nemet jelent. Onnantól meg tök mindegy hogy mondja.

Ha azt mondja egy ocsmány csóróincelnek, hogy azért nem amiért egy ocsmány csóró incel, akkor egyik részről azt fogja vissza hallani mindenhonnan, hogy ő mekkora szemét k..va. Rosszabb esetben meg is támadják.

Ez ugyanaz, mint hogy a főnököt sem küldöd el az anyjába ha fizetésemelést akarsz kérni, hanem normálisan megkéred. Vagy a boltba sem úgy mész be hogy dögöljön meg mindenki, egyszerűen letudod a vásárlást és kijössz.

Vagy nem mész oda egy kisebbségi bandához, bármennyire is utálod a pofájukat, hogy retek mocskos kisebbségiek.

2021. jan. 25. 20:07
 20/35 anonim ***** válasza:
82%
Heh, próbálj nemet mondani te. Némelyek elképesztően idegesek és fenyegetőek lesznek. Ezek után még mondjam meg neki, hogy miért? Egyszer volt, hogy egy férfinak szó szerint azt mondtam, hogy "Bocsánat, de nem jössz be." A cipőmre köpött, majd elkezdett szidni. Minek okozzak több ilyen tapasztalatot magamnak, ha van lehetőségem szó nélkül továbbállni?
2021. jan. 25. 20:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!