Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A lányoknak,nőknek nehéz...

A lányoknak,nőknek nehéz visszautasítani egy olyan fiút,aki nem jön be nekik, de normális?

Figyelt kérdés
Például a buszon leszólítja a fiú a lányt,a lánynak nem jön be a fiú,de látja hogy a fiú normális,rendes.Ilyenkor nehéz neki visszautasítani a fiút?Sajnálja,hogy nemet kellett mondania a fiúnak?

2020. dec. 25. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem
2020. dec. 25. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Mit sajnalok? Kinosnak kinos legfeljebb, de ha nincs vonzodas, mi sajnalnivalo van? Sajnalom, szanom az illetot.
2020. dec. 25. 18:38
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem beszélgetnék csak úgy ismeretlennel. Minek? Ez csak akkor kivétel, ha ismerkednék és bejön a srác.

Nem vagyok híve a buszon való beszélgetésnek ismeretlennel.

2020. dec. 25. 19:57
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Aha ha normális. ilyen a mosógépen a program.
2020. dec. 25. 21:12
 15/16 anonim válasza:
100%
Amiket a többiek írtak, azzal értek egyet.. ha akkor találkozom vele és előtte nem ismertem, akkor nem nehéz visszautasítani, mivel semmi közöm hozzá.. udvariasan megoldom. Viszont,ha egy olyan ember akivel többször is találkoztam (lehet erre gondoltál) és jobban megismerem, mert reggelente pár szót váltunk és aranyos meg minden, akkor kínos is persze meg kicsit rosszul eső dolog is, nyílván mindkettőnknek.
2020. dec. 26. 01:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Attól függ:

Ha félelmet kelt, ha fura dolgot mond, vagy fura helyen nyomul (pl. hivatalos ügy intézése közben) akkor akár bunkóbb stílusban sem félek melegebb éghajlatra küldeni.

Minden más esetben a szívem is belecsavarodik: nagyon örülök ilyen téren, hogy csúnya vagyok, mert ritkán kerülök ilyen helyzetbe.

2020. dec. 29. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!