Az öngyilkosság miért nem kiút?
Figyelt kérdés
Rossz életem van stb... Nem akarok élni. Ha öngyilkos lennék, egy csapásra megszűnne minden gondom.
Miért mondják, hogy nem kiút?
2020. nov. 30. 22:25
11/17 anonim válasza:
#3 ezek 955án lehet változtatni..
12/17 anonim válasza:
11. Pontosan én is ezt mondom, csak lusta mint az állat. Aki nem hálás az megérdemli ha a következő életében afrikai éhezőnek születik.
13/17 anonim válasza:
Az afrikaiakkal jön mindenki,menjetek ki és tapasztaljátok meg mi van kint,de jól zárjátok be a kocsi ajtaját majd,mert jön egy kisgyerek macsétával...Ők is piszkosul sokat tehetnek arról,hogy ott vannak ahol vannak,mert annyi gyerek minek,ha nem bírja eltartani. Jajj há ne szóljá má bele hány gyerekem van,jó,legyen 1000,de akkor ne sírjál,ha 999 éhezik.
14/17 anonim válasza:
13. Abba születtek bele nem tudnak kitörni, de ez csak példa volt bármi mást írhattam volna.
15/17 anonim válasza:
Nem tudnak kitörni? Vicc. Nem kellene több gyereket termelni,mint csillag az égen,a vonat sínen megy,ha nincs sínen,nem indítják el semerre. 100 millió lehetőség van,lehetetlen helyzet nincs,csak tehetetlen,desperate emberek.
16/17 anonim válasza:
Te nagyon okos, ők majdnem úgy élnek mint egy ősember, el vannak maradva. Nem fogják ezt fel. Ki lehetne őket onnan szedni egyébként, de komoly pénz és energia befektetés lenne, tanítani is kellene őket. Senki nem segít rajtuk. Ezen a bolygón senkinek nem kellene éhezni vagy rossz körülmények között élni. De sok ember önző, azok aki tudna tenni valamit.
17/17 anonim válasza:
Hát neharagudj,de te egy tipikus magyar vagy,aki mindent túl nehéznek gondol,ésszel többet kéne,mint erővel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!