Gyász alatt ez hogy lehet?
Sokkos állapotban vagy. Hiányzik az ő érintése, ölelése, ezért érezhetsz így. De ez csak képzet, nem valós.
Részvétem. Olvasd el az alábbi cikket, ami segít neked a feldolgozásban:
Részvétem.
Sajnos most én leszek a rossz, de a nők máshogyan élik ezt meg, többség már kezdene bele új kapcsolatba , várja a szerelmet. Evolúciós okok.
Ha lenne gyermeked akkor más lenne, akkor ilyen szóba sem jöhetne többnyire pár évig.
A második válaszoló fogalmazta meg az igazságot.
Fogadd őszinte részvétemet!
Ha nem köteleződött el érzelmileg egy másik Hölgy irányába az elhunyt szerelmed szóban forgó barátja, akkor nem kell feltétlenül lelkifurdalást érezned...
Az is lehet, hogy A NAGY Ő küldte Neked "odafentről"?! Azt üzenné számodra, hogy VELE LÉGY BOLDOG EZUTÁN?!
Persze ezek csak találgatások - mennyire volt rokonszenves korábban ez a bizonyos "barát"? Mit tudsz róla és a magánéletéről? Született-e gyermeke?
Gyászcsoportot azért nem tudok ajánlani, mert az a Végtelenül Kedves Szociális Nővér (római katolikus egyház) akivel személyesen többször is találkoztam sajnos közeledve a 70. életévéhez a COVID19 - koronavírus - miatt már nem hív össze személyes találkozóra embereket.
Fokozottabban vigyáz az egészségi állapotára a Rendfőnökség, a Rendi tagok - és Ő maga is. (Pedig HIHETETLEN ÉLETKEDVÉVEL a legmélyebb fájdalmakat is tudja csillapítani - ez én tapasztalatom legalábbis ez volt.)
Nekem Édesanyám hunyt el tavaly. (Személyesen még anyukámat is ismerte ez a szóban forgó szerzetesi rendben élő Kedvesnővér - több évvel ezelőttről.)
Gyászportálon való látogatás? Mécsesgyújtás? Megemlékezési lehetőségek? (Akár erről is beszélgethetsz a barátjával, ha gondolod...)
Ui: esetleg szakirodalom böngészése könyvtárból a gyász lélektanával kapcsolatban? Feldolgozási ötletek?
5-ös válaszoló voltam. (Ha mindössze néhány napja/hete hunyt el a Szerelmed, akkor érthető ez a mélységes elkeseredés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!