Van itt olyan férfi, aki eldöntötte hogy nem lesz párja?
Figyelt kérdés
Én már feladtam, nem próbálkozom.
Elfogadtam, hogy csúnya férfi vagyok, nem kellek egy nőnek sem. És pont.
Nekem nem lesz párom sohasem.
2020. okt. 2. 22:53
1/13 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok csak női oldalról...
2/13 anonim válasza:
Csak azért mert csúnya vagy hülyeség lemondani a szerelemrõl.Ettõl függetlenül kétlem hogy valaha is lesz valakim, egyszerūen nem tudom elképzelni hogy párkapcsolatban éljek és amit eddig nem sikerült elképzelnem az nem is vált valóra.
3/13 anonim válasza:
18/F Diagnosztizált skizoid vagyok. Én nem tudom elképzelni magamat együttélni egy másik emberrel, sokkal jobban megvagyok egyedül. Eddig sem kerestem soha sem párkapcsolatot.
4/13 anonim válasza:
Van olyan tanár, akit kielégít az, hogy zsarnokoskodik a tanítványai felett, megtiltja,hogy az óra alatt egyenek, igyanak, wcre menjenek és túl is tartja az órát.
5/13 anonim válasza:
Nekem sem lesz senkim se :( 32 f
7/13 anonim válasza:
Nem vagyok tanar.Hiaba van penzem,lakasom,munkahelyem....ha kover vagyok senkinek sem kellek.
8/13 anonim válasza:
Az elso valaszolo torolte is magat....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!