Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet elviselni, hogy...

Hogy lehet elviselni, hogy soha nem lesz férjem, mert nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

A legtöbb évfolyamtársamat már eljegyezték, én még nem is csókolóztam, mindenki gúnyol a hátam mögött vagy kerülnek (fiúk).

Én ezt nem bírom. :(

2020. aug. 20. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem lesz férjed, az nem a kinézeted miatt lesz.
2020. aug. 20. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nem azért van feleségem, hogy az utcán feszítsek mellette, hanem azért, mert kölcsönösen megértjük egymást. Nem minden férfi a farkával gondolkodik és nem mindegyik tekint pusztán dekorációs szabadidős kellékként a párjára. A lényeg, hogy ne otthon várd a csodát, hanem járj emberek közé vagy ismerkedj meg valakivel a virtuális világon keresztül és KOMMUNIKÁLJ. Kizárt, hogy előbb-utóbb ne találná meg benned azt a belső értéket, amelyet nem talált meg a szebbnél-szebb nőkben az addig eltelt életében. NE nyugodj bele a jelenlegi helyzetedbe, hanem KOMMUNIKÁLJ az emberekkel!
2020. aug. 20. 22:12
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

21 évesen csókolóztam először. Engem is cikiztek anno kozepsuliban. Érdekes módon főleg azok, akiket a barátaimnak hittem.

Most 26eves vagyok, 5+ éve van egy 190cm magas, izmos pasim. Aki amúgy a világ legedesebb pasija. Érdekességképpen írom csak a kinézetét, nem ezen múlik a szemelyisege senkinek, de azoknak az embereknek nem feltétlen felfelé ívelt az életük... szóval sztem ne parazz, nem a szépségen múlik a szerelem

2020. aug. 20. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:
11%

13-nak igaza van,tényleg nem a szépségen múlik a szerelem.Szívok is miatta eleget.😂😅😅

Már előtte kommenteltem,a 25N vagyok.

2020. aug. 20. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:

No, azért nem lehet ennyire leegyszerüsíteni, a belső sokkal fontosabb, de csúnya külsővel nem sokat ér sajnos, nem kell álszenteskedni. Sőt akármilyen csúnya is legyen valaki mégis van egy minimum elvárása a másik nem felé.

Azért kíváncsi vagyok, hogy a jelenlévő hölgyek egy 150 centis ronda férfiben megtalálnák a személyiséget? Valószínüleg szóba sem állnának vele.

Kérdező nem a kinézeted a legnagyobb probléma, sőt manapság kevesen vannak megelégedve magukkal, lehet nem is vagy "nagyon csúnya". Viszont ahogy neked is, a férfiaknak is megvannak az elvárásaik a hölgyek felé, úgy külsőleg mint belsőleg, ha a külső átlagos de jófej vagy az sokat nyom a latba, ha átlagos vagy de nem jó társaság, akkor inkább választ egy szebbet aki ugyanúgy nem jófej.

Ez ilyen egyszerű, fölösleges a nem a külső a fontos dumával etetni az embereket,szomorú de ez van.

2020. aug. 20. 23:24
 16/19 anonim ***** válasza:
97%

Nagynénémnek annyira csúnya férje van, hogy olyan ronda embert nem hordott még hátán a Föld. De mindannyian imájuk őt! :) Mert egy végtelenül jó szándékú pasas, imádja a gyerekeit, iszonyú jó humora van, mindig életvidám és optimista és a csillagokat is lehozná a családjáért. Pontosan tisztában van a fizikai kinézetével és adottságaival, viccelődik is saját "szépségén" eleget. Mindig azt mondja mosolyogva, hogy "ha most azon kesergek, hogy hogy nézek ki, akkor attól boldogabb leszek? Ha már így nézek ki, akkor kihozom magamból a legtöbbet, amit lehet." :)

Fogd fel te is így. Az emberek fele-háromnegyede nincs megelégedve saját magával. Amit te pl. a hátrányodnak tartasz, más simán előnynek is tekintheti, lehet hogy valakinek pont az jön be rajtad, amit te nem szeretsz magadon. És nagyon-nagyon sokat segít a pozitív kisugárzás. :) Szeretjük az életvidám embereket. Hozd ki a legtöbbet abból, ami van. :)

2020. aug. 21. 01:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is csúnya vagyok, mégis volt már nem egy pasim, és egyik sem volt ronda.

Van remény, nyugi!

2020. aug. 22. 03:41
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom kérdező engem is így titulálnak egyes férfiak,meg lehet nők is. Mégis nekem is volt több barátom is és helyesek is,sőt valamelyiknek gyönyörű bartánői vannak azóta is.Így én arra sozktam gondolni ,hogy bár lehet 100 férfiból 50 rondának tart,de másik 50 meg szépnek. Amúgyis manpság kb midnenkit lerondáznak aki nem úgy néz ki mint egy szétplasztikázott szépségkirálnyő.
2020. aug. 22. 14:36
 19/19 anonim ***** válasza:
86%
Lesz párkapcsolatod, egyszerűen azért, mert nő vagy. Biztos lesz rád kereslet.
2020. aug. 27. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!