40 évesen egyedül. Magányosan.mit lehet tenni?
A Fallout 3 -at javaslom, nagyon sok idő végig tolni minden küldetést, és nagy az újrajátszási faktora pl. más ha a három perk:barter,speech,javítás (vagy: kis fegyver,tüzszerész,zárfeltörés. De ez csak példa, ezer féle képen játszható. Közben az angol tudásod is csiszolódik, ha nem ismersz egy szót, rákeresel.
A másik értelmes játékban, nyomozó vagy, bizonyítékokat kell gyűjteni...
L.A. Noire a game neve.
Attól függ mire van lehetőséged.Én alapesetben elmentem vmi szórakozóhelyre,diszkó,pub vagy akár kocsma,aztán felszedtem egy nőt,meg begyűjtöttem pár számot vagy messenger elérhetőséget.
Egy ideje ezek kiestek,úgyhogy kolléga nőkre mentem rá,az egyiket egy ideje töcskölöm 22 éves,egész jól főz.A többit ha van időm oltom.
A játszótér tele van magányos anyukákkal,úgyhogy rendszeresen megyek a gyerkőccel ha velem van.Meg neten is szoktam néha,de az időigényes ott írogatni velük.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!