Egy idősebb embernek nehezebb párt találnia mint egy fiatalnak?
Figyelt kérdés
Szerintem igen.Méghozzá azért,mert idősebb korunkban már nem nézünk ki olyan jól mint fiatalon.A másik ok pedig,hogy az emberek általában a friss húst szeretik.Fiatalok és idősek egyaránt.Ha bemegyünk a boltba,ott is inkább a friss párizsit vesszük meg,nem azt ami már kezd barnulni.Meg ott van az is,hogy egy idősebb emberről feltételezik,hogy már házas,van valakije,férjnél van,felesége van,élettársa van és nem akarnak bekavarni egy kapcsolatba.Hiába vagy egyedül idősebb emberként, feltételezik hogy van valakid,ezért nem kezdenek veled.Én most 40 éves vagyok,és sem a nők,sem a lányok nem foglalkoznak velem, semmilyen korosztály.Mert nem is nézek már ki jól,látják rajtam hogy idősebb ember vagyok és feltételezik hogy van valakim.Pedig nincs.Tehát a véleményem az hogy fiatalon kell csajozni,pasizni,mert idősebb korban már nehéz lesz találni valakit.Jól látom szerintetek?2020. aug. 6. 10:47
21/22 A kérdező kommentje:
Loser fiatalon már biztos nem,mert 40 éves vagyok:)
2020. aug. 6. 18:47
22/22 anonim válasza:
40 felett többen próbálkoztak nálam, mint azelőtt. Viszont már nagyon válogatós lettem, semmiképpen nem mennék bele egy rossz kapcsolatba.Meg aztán két fiatal jobban tud alkalmazkodni egymáshoz, tudnak kompromisszumot kötni. Már megvannak a kialakult szokásaim, tudom mit várok el egy kapcsolattól. Ezért inkább egyedül maradok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!