Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy idősebb embernek nehezebb...

Egy idősebb embernek nehezebb párt találnia mint egy fiatalnak?

Figyelt kérdés
Szerintem igen.Méghozzá azért,mert idősebb korunkban már nem nézünk ki olyan jól mint fiatalon.A másik ok pedig,hogy az emberek általában a friss húst szeretik.Fiatalok és idősek egyaránt.Ha bemegyünk a boltba,ott is inkább a friss párizsit vesszük meg,nem azt ami már kezd barnulni.Meg ott van az is,hogy egy idősebb emberről feltételezik,hogy már házas,van valakije,férjnél van,felesége van,élettársa van és nem akarnak bekavarni egy kapcsolatba.Hiába vagy egyedül idősebb emberként, feltételezik hogy van valakid,ezért nem kezdenek veled.Én most 40 éves vagyok,és sem a nők,sem a lányok nem foglalkoznak velem, semmilyen korosztály.Mert nem is nézek már ki jól,látják rajtam hogy idősebb ember vagyok és feltételezik hogy van valakim.Pedig nincs.Tehát a véleményem az hogy fiatalon kell csajozni,pasizni,mert idősebb korban már nehéz lesz találni valakit.Jól látom szerintetek?

2020. aug. 6. 10:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok rajtad segíteni, mert nem mehetek helyetted csajozni!

Nyilván valami erősen hibádzik nálad, (és az nem a külső!) ha a legkelendőbb korú, de mégis facér férfiként itt kell naponta sanyarognod.

2020. aug. 6. 11:40
 12/22 A kérdező kommentje:
#9 nemcsak a külsőségről van szó,hanem a korról is.Ha megnézed az ismert embereket is,politikusokat,színészeket,énekeseket,celebeket,szinte kivétel nélkül mind jobban nézett ki fiatalabb korában mint most.
2020. aug. 6. 11:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

És ezzel most mit mondtál? Megint csak a külsőségekről beszélsz!

Nem szeretnélek bántani Isten látja lelkemet, de talán az a gond, hogy nem vagy valami lángész és pillanatok alatt unalmassá válsz.

Ezen próbálj valahogy változtatni, bár a butaságon elég nehéz!

2020. aug. 6. 11:45
 14/22 A kérdező kommentje:
#13 a külsőségekről beszélek,mert az embereknek igenis számít a külső.15 évvel sem voltam okosabb mint most,mégis nyitottak felém a nők.Hogy miért?Mert jobban néztem ki mint most.Tetszett nekik az,hogy fiatal vagyok.
2020. aug. 6. 11:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Már nincs mit mondanom neked, minden egyéb csak felesleges gittrágás, ismétlés lenne. Legyen szerencséd és találd meg a te színvonaladhoz illő párt!

2020. aug. 6. 11:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, mert idősebbként már tapasztaltabb az ember, pontosan tudja kiket kerüljön el, milyen típus nem jöhet neki számításba, nem fogja egyből belevetni magàt valamibe, mint a tinik.

Nem válogatós, csak igényes egy bizonyos kor felett és nehéz hasonló kaliberű embert találni. Ezzel szemben ugye a tinik minden hónapban mással vannak együtt, de ez nem baj, hiszen ebből fognak majd ők is tanulni, aztán mire idősebbek, addigra ők is fogják tudni kit és mit akarnak.

2020. aug. 6. 12:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom,hogy lehetetlen találni idősen, nehezebb találni idősen ebben biztos vagyok.Hosszabb az út egy idősebbnek hogy összejöjjön valakivel mint egy fiatalnak.Azért könnyebben találsz fiatalabb ként párt,mert az egy jó ajánlólevél hogy fiatal vagy.Ha meg jól is nézel ki,az csak hab a tortán.
2020. aug. 6. 12:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Huszonevesen tized annyi csajt tudtam felszedni egy bizonyos befektetett idobol, mint harmincaskent. Nyilvan kesobb rosszabb lesz, de 30 evesen kb azt ereztem hogy 15tol 30ig barmelyik lanyt meg tudnam kapni.
2020. aug. 6. 14:33
 19/22 A kérdező kommentje:
#18 harminc évesen még én is jó voltam.De így 40 évesen már nem jövök be a csajoknak.Ha tehetném visszamennék az időbe
2020. aug. 6. 15:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Te se fiatalon, se idősen nem leszel nyerő Balu, ez van.
2020. aug. 6. 18:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!