Hogyan fogadjam el azt hogy nem lesz senkim?
22-es: ha már troll vagy, csináld jól. "Hogyan fogadjam el hogy nem lesz senkim?". Így. Mint Indiában, hogy a legalsó kasztba született az ember."
És honnan tudod hogy az is egyedül van?
"Ami megszakíthatja, az csak és kizárólag a vágyad varázslatos módon kielégülése, tehát a semmiből lesz egy barátnőd. Na ez nem fog megtörténni"
Általában mindenkivel ez történik, csak megsúgom okostojás :D elég egy pillanat, egy összenézés, egy mosoly és így kezdődik a történet. Annyi az egész hogy ebben én még soha nem részesültem és ezért kilátástalan a helyzetem. Egyébként kifejezetten vicces hogy hajnali fél 3-kor ide jársz trollkodni, neked is vidám életed lehet ha ez az életcélod :D
Nem trollkodom, én itt mindent teljesen komolyan gondolok, az ha nem tetszik, sajnálom. De ahogy látom, akkor meg is válaszoltad magadnak, akkor ne fogadd el, várj a csodára, nézz össze véletlen a csajjal és berepül az ágyadba. Probléma megoldva, jóéjt.
Életcélom? Én már leírtam, hogy 14 órákat alszom és vegetálok már. Én el tudtam fogadni az megváltoztathatatlant, segíteni akartam csak, de ahogy látom hirtelen mindent máshogy gondolsz. Nem tudtam, hogy skizofréniával és paradoxonhajlammal szenvedsz, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!