Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan fogadjam el azt hogy...

Hogyan fogadjam el azt hogy nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
23éves vagyok, fiú. Önbizalomhiányosan, kirekesztve nőttem fel. Pár barátom van csak, abból is csak 1-2 aki komolyabban törődik velem. Nálam az önbizalom a nőknél annyit jelent kb. mint amikor azt mondják hogy az ember is tud repülni :D elképzelhetetlennek tartom. Sokan mondják hogy nem szabad ráfeszülni, de ez nem így működik. Szorongok ha a kezdeményezésről van szó, szinte remegek.. Buliból alig várom hogy lelépjek, mert tudom hogyha rajtam múlik, semmi nem fog történni. Ha pedig erőltetem a nőkhöz való közeledést, még jobban ráfeszülök, még jobban stresszelek és nagyon kínos lesz tőle a helyzet. Mivel tudom hogy a bor nem válik vízzé, inkább az a kérdésem hogy hogy lehet lemondani erről az egészről? Ha kimegyek az utcára, látszólag boldog párokat látok szinte mindenütt, ezért már kimenni sincs kedvem. Egyre jobban megkeseríti az életem ez az egész, depressziós is vagyok (már ha az öngyilkossági gondolatok azt jelenti)

2020. júl. 18. 23:35
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

22-es: ha már troll vagy, csináld jól. "Hogyan fogadjam el hogy nem lesz senkim?". Így. Mint Indiában, hogy a legalsó kasztba született az ember."

És honnan tudod hogy az is egyedül van?

"Ami megszakíthatja, az csak és kizárólag a vágyad varázslatos módon kielégülése, tehát a semmiből lesz egy barátnőd. Na ez nem fog megtörténni"

Általában mindenkivel ez történik, csak megsúgom okostojás :D elég egy pillanat, egy összenézés, egy mosoly és így kezdődik a történet. Annyi az egész hogy ebben én még soha nem részesültem és ezért kilátástalan a helyzetem. Egyébként kifejezetten vicces hogy hajnali fél 3-kor ide jársz trollkodni, neked is vidám életed lehet ha ez az életcélod :D

2020. júl. 19. 02:55
 32/34 anonim ***** válasza:
76%

Nem trollkodom, én itt mindent teljesen komolyan gondolok, az ha nem tetszik, sajnálom. De ahogy látom, akkor meg is válaszoltad magadnak, akkor ne fogadd el, várj a csodára, nézz össze véletlen a csajjal és berepül az ágyadba. Probléma megoldva, jóéjt.

Életcélom? Én már leírtam, hogy 14 órákat alszom és vegetálok már. Én el tudtam fogadni az megváltoztathatatlant, segíteni akartam csak, de ahogy látom hirtelen mindent máshogy gondolsz. Nem tudtam, hogy skizofréniával és paradoxonhajlammal szenvedsz, elnézést.

2020. júl. 19. 03:04
 33/34 A kérdező kommentje:
Igen, van egy kis önsajnáltatás a részemről, de én arra célzok hogy te mire alapozod ezt a nagy lehetetlent? mert az hogy én annak tekintem, attól még lehet hogy ráfogok jönni hogy nem az. Tanácsokat várok, nem pedig azt hogy olvasni hogy te 14órákat alszol. (egyáltalán dolgozol hogy ilyeneket megengedhetsz magadnak?) A tanács, az ötletadás nem kötelező, ha nem akarsz, akkor ne adj. De ne próbáld nekem előadni hogy ebből nincs kiút. Én sem látom a kiutat, de voltak a világon nálam sokkal rosszabb lelkiállapotban lévő emberek akik szereztek maguk mellé valakit. Én csak nem találom a módját. Te azért nem fogod megtalálni mert 14órákat alszol és számítógépezel. A csajok nem fognak bekopogtatni nálad. És én nem te vagyok, igaz nincs kedvem kimozdulni, de mégis megteszem, sőt az időm nagy részét nem is itthon töltöm. Úgyhogy legyél szívesen ne a 14órás alvásos számítógép előtt ülős életedből indulj ki amikor azt mondod hogy számomra is lehetetlen
2020. júl. 19. 03:16
 34/34 anonim ***** válasza:
62%
A szorongás, amit érzel nem a nő miatt van, hanem a kiéhezettség miatt. Legszívesebben szó nélkül letepernéd és televeréd minden nyílását örökítőanyaggal, de ezt nem teheted meg. Ha az ember nem eszik délig ideges lesz, feszültebb lesz. Tegyük fel hogy egy olyan helyzet adódik, amikor nem jutsz ételhez, mert mondjuk fogságban vagy. Gondolsz az ételre és vágysz rá, de ha mondjuk ott van a szemed előtt, aki eszik, esetleg egy plakáton, tévében valami reklámban. A vágy fokozódik a feszültség növekszik. Erről nem tehetsz ezt a tested vágya. Megkérdezheted mi eszik benned. Szóval képzeld el, hogy nagyon éhes vagy, de nem eheted meg az ételt, mert előtte udvarolni kell neki, persze, hogy szorognani fogsz. Ezért legyél jóllakott. Kuldusként nehéz ismerkedni, párt találni, mert az agyad csak a dugásra gondol, a másik ember nem is érdekel csak a teste, ez az a szorongás amit érzel. Én azt javaslom, hogy ne pszichológushoz menj, hanem örömlányokhoz és szerezz be egy fleshlight-et is. Csökken az éhség csökken a feszültség. A marok marcsit felejtsd el, mert nulla, a fleshlight képest. Ólcsóbb segédeszközre ne pocsékold a pénzedet, nem éri meg. Szóval egy jó durranás után más lesz a hozzáállásod. Csajozás elött egy kis fleshlight és minden rendben lesz. Mindenképpen szerezz be egy ilyet, mert durva következményei vannak a lik-hiánynak.
2020. júl. 19. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!