Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan fogadjam el azt hogy...

Hogyan fogadjam el azt hogy nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
23éves vagyok, fiú. Önbizalomhiányosan, kirekesztve nőttem fel. Pár barátom van csak, abból is csak 1-2 aki komolyabban törődik velem. Nálam az önbizalom a nőknél annyit jelent kb. mint amikor azt mondják hogy az ember is tud repülni :D elképzelhetetlennek tartom. Sokan mondják hogy nem szabad ráfeszülni, de ez nem így működik. Szorongok ha a kezdeményezésről van szó, szinte remegek.. Buliból alig várom hogy lelépjek, mert tudom hogyha rajtam múlik, semmi nem fog történni. Ha pedig erőltetem a nőkhöz való közeledést, még jobban ráfeszülök, még jobban stresszelek és nagyon kínos lesz tőle a helyzet. Mivel tudom hogy a bor nem válik vízzé, inkább az a kérdésem hogy hogy lehet lemondani erről az egészről? Ha kimegyek az utcára, látszólag boldog párokat látok szinte mindenütt, ezért már kimenni sincs kedvem. Egyre jobban megkeseríti az életem ez az egész, depressziós is vagyok (már ha az öngyilkossági gondolatok azt jelenti)

2020. júl. 18. 23:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg sem próbáljuk nem tudjuk meg mi lett volna ha?

Adni kell neki egy esélyt,legalább 3 alkalomra el mész aztán majd érzed.

Én szerencsére nem lehajtott fejjel megyek álltalában de igen látják rajtad és ez már rossz pont gondolom,bele merek nézni a szemükben és akár szemezni is mert már annyira nem érdekel a dolog,legelőször belül kell rendet tenni ezt magamról tudom, amíg belül nincs rend addig nem sok esélyt látok.

Ahogy mondod.

Ugyan ez van nálam is,most én hiába járok szép helyeken hetközben ha van időm szét nézek más ember örülne neki én is örültem az elején de már ez sem nagyon boldogít,szerintem ez depresszió nekem legalábbis az de szerintem valamilyen formában neked is.

2020. júl. 19. 02:07
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
Csinálhatsz akármit, sajnos ördögi kört alkottál, és egyre erősebb lesz ez az ördögi kör az idő múlásával. Ami megszakíthatja, az csak és kizárólag a vágyad varázslatos módon kielégülése, tehát a semmiből lesz egy barátnőd. Na ez nem fog megtörténni. Hiába kezdenél el rajta dolgozni, napi pár százalékot javítanál, de közben napi sok százalékot romlasz, több a negatív mint a pozitív, olyan lejtőn vagy ahonnan nincs visszaút. De nyugi, én is. El kell fogadni, ez van. Próbálkozhatsz, de 99,99% százalék a visszautasítás, felkeresheted a Föld összes neked tetsző lányát, hogy megtaláld a 0,01 százalékot, de igazából nem garantálja őket, mert lehet amíg megtalálod, már annyit romlasz, hogy azoknak sem kellesz addigra. Lejjebb viheted a mércét, de gondolom már így is nagyon alul van és van egy határ ami alá ha törik ha szakad, nem adsz, mert előbb hányod el magad mint hogy összegyere azokkal a nőkkel. Na, a probléma az, hogy a lányok ugyanígy vannak veled, ők is előbb ugranak ki a tizedikről mint hogy veled egy napot is együtt legyenek (nem személyes, aki egy cipőben jár ezzel, azokra értem). Így tényleg lehetetlen, arra kell gondolni hogy sajnos beleestél ebbe az alsó százalékba ahonnan nincs kiút. Mint Indiában a kasztrendszer úgy kell elképzelni.
2020. júl. 19. 02:17
 23/34 anonim ***** válasza:
54%

22.

Ez egy pozitív és támogató hozzaszólás volt, köszönjük szépen, szerintem ettől meg jött a kedvük, jó éjt.

2020. júl. 19. 02:21
 24/34 anonim ***** válasza:
78%
#22 Én csak válaszoltam a kérdésre, ami úgy szól "Hogyan fogadjam el hogy nem lesz senkim?". Így. Mint Indiában, hogy a legalsó kasztba született az ember.
2020. júl. 19. 02:26
 25/34 anonim ***** válasza:
54%
Értem én de nem lehetne motivációt adni,lehet hogy csak egy jó piszhológus kéne aztán le küzdi a dolgokat és nyert ügye van.
2020. júl. 19. 02:29
 26/34 anonim ***** válasza:
33%
Kerdezo,orokbe fogadhatnal/ideiglenes befogadoja lehetnel egy fiu kutyanak,aki emberekkel baratsagos. Pl egy maci meretu bullnak. Az enyem is fiu es csajokhoz megy oda simogattatni magat. Ha fiu lennek,biztos orulnek neki 😂 A csajok meg imadjak ,simogatjak. 😊
2020. júl. 19. 02:33
 27/34 anonim ***** válasza:
57%
Motivációt? Mire? Most mondtam hogy "EZEN NEM LEHET VÁLTOZTATNI". Se pszichológus, se senki, max valami varázslat, de olyan nem létezik. Olyat akarunk megváltoztatni, mint például focimeccsen a 89. percben az ellenfél vezet 7-0-ra és mi meg akarjuk nyerni. Még ha rúgsz is egy gólt, ugyanúgy 7-1-re aláztak sz*rrá. Tehát ugyanott vagy.
2020. júl. 19. 02:33
 28/34 anonim ***** válasza:
31%
Vagy 25-ös, mint a videójátékoban a napi belépésre kapnál bónuszokat. Pszichológus nélkül napi -40% "életerő". Pszichológussal együtt +10% de az alapérték ugyanúgy -40%, tehát ugyanott vagyunk, hogy -30%. És mivel erősödik a minusz, lehet a pszichológus ügyes és feltornázza 2021.07.09-én a napi bónuszt +35%-ra, de az élet is ad a bónuszából, és ő -90%-ot ad, tehááát ja, rip.
2020. júl. 19. 02:37
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincs minden veszve. Én is nehéz időszakon megyek keresztül, és nekem is kb. fél éve inkább az álmodozás felé hajlik az életem, mintsem a megvalósítás felé. Azt írtad vannak barátaid. Nem tudjuk, ők milyenek, de ha mindannyian szinglik vagytok, akkor akár el is mehetnétek együtt csajozni. De ehhez előtte össze kell, hogy szedd magad. Bármilyen rossznak is tartod magad esetleg, akkor is ki lehet még belőled hozni a maximumot. Öltözz fel csinosan, lazán, próbáld meg kihúzni magad, próbálj csak egy kicsit javítani a kisugárzásodon és - most jön a lényeg - csak úgy menj el sétálni este (mondjuk Pestre). Ne csajozni menjél, egyenlőre csak azt ízlelgesd, milyen emberek között lenni. Sétálgass a kivilágított utcákon, nézd mit csinálnak az emberek és rendszerezd közben a gondolataid. Ha ezt 2x-3x megcsinálod, egy fokkal jobb lesz a közérzeted. El se hinnéd, milyen sokat számít ez. Utána lépsz egy szintet: bemész valahová (egyenlőre egyedül). Csak úgy, inni / enni valamit, vagy vásárolni valamit. Hátha lesz valami, ki tudja, de az se baj, ha "értelmetlenül" mész el ilyen helyekre, hiszen mindenképp fogsz tapasztalatot szerezni. Emberek között vagy, látod őket, hallod őket, tanulsz tőlük. Később érezni is fogod őket, de ehhez ezeket a lépcsőket végig kell járnod. Ezek az értelmetlennek és egyszerűnek tűnő ötletek önbizalmat adhatnak neked. Ezt meg kell szerezned (meg a jó kisugárzást), mielőtt a haverokkal mennél el szórakozni. Sokat számít, ha vannak barátaid, ők nagy mértékben növelik az esélyeid és fogják is remélhetőleg.
2020. júl. 19. 02:40
 30/34 anonim ***** válasza:
37%

De, minden veszve van. Az hogy vannak barátai, meg nem biztos. Én is sajnos nagyon sok felszínes haveromat barátaimnak hívtam, mert annyira akartam hinni, hogy van aki szeret és törődik velem. Beképzeltem, hogy barátaim, de sose voltak azok, csak cimbik voltak. 2 fiú nem segít egymásnak csajozni, mert konkurenciának tekinti ösztönből a másikat. Nem tud segíteni.

Szép közhelyek, de nem segítenek, biztos vagyok benne, hogy nem egyszer próbálta ezeket. Egy idő után belekattan az ember, hogy csinálja a szépen öltözködést, álarcviselést az élethelyzetéről, emberek közé menést már hónapok óta és ugyanott van mint a legelső alkalommal. Abbahagyja az ember ösztönösen, mert feleslegesen van kint a komfortzónájából. Felesleges szépíteni azon a 7-0-án a 89. percben, ígyis úgyis alázva megy az ember le a pályáról.

2020. júl. 19. 02:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!