Hogyan fogadjam el hogy örökké egyedül maradok?
14 éves korom óta minden álmom megtalálni az igazit a lelkitársamat valakit akivel szeretjük és támogatjuk egymást. Egy romantikus kapcsolatra vágytam. Valakire akivel együtt öregszünk meg.
Most 20 évesen rájöttem hogy ez nem fog megvalósulni.
Szerintem az előnytelen visszataszító külsőm és az unalmas személyiségem lehet az oka.
De nagyon magányos vagyok öngyilkossági gondolataim vannak és csak az alvás okoz számomra örömet mostmár. De a szüleim miatt életben kell maradnom.
Ezért a kérdésem az lenne mit tegyek hogy ne gondoljak erre és hogyan legyek boldog egyedül?
Próbáld meg élvezni az életet. Keress dolgokat, amik örömet okoznak. Keress hobbikat. Fejleszd magad.
És ne ezen agyalj, hogy lesz-e valakid. Egyébként 20 éves vagy, még teljesen fiatal. És szerintem te is tudod jól, hogy úgyis lesz majd valakid egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!