Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el, hogy nem kellek senkinek?
Velem is ez van mostanában.
hány éves vagy?Nem rossz szándékból kérdezem
legalább azt leírhattad volna, hogy milyen nemű vagy.
Ne fogadd el ezt! Mert nem így van! Csak meg kell találni, aki megérdemel :)
Mindenki nem utasíthat el, mert nem tudsz bepróbálkozni annyi lánynál. Ez nagyon erős általánosítás. Amúgy meg nem kell ettől picsogni, mint valami kislány. ( ezt a "Tuti velem van a baj." miatt írtam ) Benne van a pakliban, hogy elutasítanak. Vannak akik sikeresebbek és vannak akik kevésbé, ettől függetlenül nem fognak többet érni emberileg azok a srácok, akik sikeresebbek a lányoknál, mert mindenkinek más lapokat osztott az élet. Lehet, hogy te másban vagy jobb, más dolog nyom többet a latba nálad és majd egyszer találsz olyan lányt, aki meglátja benned azt a valamit.
Emlékszem, hogy régen én is hasonló cipőben jártam, mint te, most meg Yoda mesternek érzem magam :D. Barátnőm nem lett azóta, de rájöttem, hogy így is elvagyok. Én pl. amúgy sem nagyon tudnék időt szánni rá egyetem meg egyéb elfoglaltságok mellett.
Azért drukkolok neked, fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!