Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem felelek meg senkinek?
Figyelt kérdés
picit idegesítő hogy senkinek nem felelek meg, pedig elméletileg minden rendben van velem...kedves vagyok,barátságos,őszinte,megbízható,figyelmes,okos,humoros,törődő,alkalmazkodó és nem is nézek ki rosszul...nem vagyok szőke herceg de azért nem tartom magam rondának...mégis akinél bepróbálkozok nála tuti nem vagyok jo valamiért...a másik baj meg az szokott lenni hogy akinek esetleg bejönnék nekem nem jön be mert kövér...és nekem a kövér csajok nem jönnek be van akinek igen nekem nem...ilyenkor mégis mit kéne tennem? szerintem nem lennék rossz barát mégse vagyok jo senkinek...16/F2016. jan. 25. 23:19
1/4 anonim válasza:
Először is... Ha ennyire nem jossz be senkinek nem hinnem, hogy a külsőt kene először nézdned, hanem azt hogy milyen a csaj személyisége. Lehet, hogy kövér, de emellett jófej. Jobban örülnél egy elől deszka hátul léc csajnak? Na mindegy.. Amugy meg ha igazan közeledni akarsz valaki fele ne ugy, hogy tudod o lesz a csajos, inkabb barátilag, semleges témákról :D legyél csak laza, es add önmagadat. A lányok imádják a vagány pasikat ;)
2/4 A kérdező kommentje:
hát mindenkinek van olyan egy csajban amit nem tud benne elfogadni nekem ilyen ha tulsúlyos...nem tudom őszintén szeretni ha tulsúlyos...
2016. jan. 25. 23:35
3/4 anonim válasza:
Egyet értek az 1# válaszolóval:)
Légy laza nem kéne feszengni amiatt h mit kérdezel miről fogtok beszélni meg ilyenek...
Csinálj mindent lazán beszélgess vele bármiről akár arról is h mit gondol a mókusok udvarlásáról :D
A lányok tényleg nagyon bírják a laza srácokat, de ne vidd túlzásba a lazaságot azt már annyira nem szeretik
4/4 A kérdező kommentje:
abszolút laza vagyok az önbizalmam us a helyén van, nem okoz gondot sem a beszélgetés sem az udvarlás... csak a tény idegesít hogy aki nekem bejon nem vagyok elég jo neki akinek meg en jövök be dagadt... olyan nagy kérés hogy ne legyen túlsúlyos??
2016. jan. 26. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!