Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el azt a tényt magamról, hogy nem lesz soha senkim?
Az önnizalmam a tengerszint alatt úszik, egyszerűen nem tudok ellene már mit tenni, dagadt vagyok és ronda, és egyszerűen nehezen is nyílok meg mások felé.
Kétségbe vagyok esve, de már ideje lenne bevallanom magamnak teljesen, és elfogadnom egészében, hogy nem lesz senkim se.
17L
Ki mondta neked, hogy egészséges ételekből nem lehet sok kalóriát enni? Hacsak nincs valami átkozottul fura betegséged, lefogyhatsz, ha tényleg akarsz és eleget teszel érte.
Én már nem vagyok tini, de szerintem akkor is elég furának tartottam, ha valaki előre biztos volt benne, hogy neki sosem lesz senkije... Miért ne lehetne? Nem kell elfogadni azt, ami nemhogy nem bizonyos, de az esélye is bizonyára igen kicsi.
Figyú, az emberek rettentően különbözőek, rettentően különböző "ízléssel", ergo eltérnek a vélemények arról, hogy mi szép. Vannak, akik a telt nőket kedvelik, vannak akik a nagy szemeket, kerek arcot, míg egyeseknek ez visszataszító. 17 éves vagy, fiatal, előtted az élet, még rengeteg emberrel fogsz találkozni, rengeteget fogsz változni.
Fontold meg azt is, hogy ha te csúnyának látod magad, hogy várhatod el, hogy más szépnek lásson? Kicsit dolgozz magadon, nézz a tükörbe, próbáld felfedezni, azt ami tetszik magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!