Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy fogadjam el, hogy egyedül...

Hogy fogadjam el, hogy egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés

Nem kellettem senkinek eddig, valószínűleg ezután se fogok. Jó, nem vagyok egy modell, de edzek, odafigyelek magamra, igényes vagyok. Az arcom elég visszataszító, de nálam "csúnyább" nőkkel is összeállnak férfiak. Nem is az hiányzik, hogy valakinek szexuálisan bejöjjek, csak valaki, akivel este összebújhatok, akinek fontos vagyok, de arra, hogy találjak férfit akár csak szexre is, konkrétan esélyem sincs.

18/L

2020. júl. 11. 11:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Egyedül lenni nem egyenlő a magánnyal.

Konkrétan előtted az egész élet.

Majd akkor bánkódj, ha elmúltál 40.

2020. júl. 11. 11:10
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem ez miatt marad egyedül egy ember, hanem a jelleme, a viselkedése, és az emberekhez való hozzáállása és viselkedése miatt.
2020. júl. 11. 11:11
 3/15 anonim ***** válasza:
2%
Remélhetőleg az ilyen 3-as féléket hamar kivágják az oldalról....jelentve!
2020. júl. 11. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:
25%

Jaj, hogy oda ne rohanjak. De most komolyan, egy 18 éves mit virnyákol itt? Előtte az egész élet. Lehet, hogy jövő héten már meg is találja a megfelelő párt, csak most itt sajnáltatja magát.

2020. júl. 11. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
18 évesen ezen rinyálni. Muhahaha. Ha az ember nem egy arconpörgős extrovertált, akkor ennyi idősen még teljesen belefér, ha nem volt soha pasija. Majd lesz, csak a korodbeli nem arconpörgős pasik egyelőre azon matekoznak, hogy ne haljanak meg a szégyentől, ha egyáltalán hozzádszólnának.
2020. júl. 11. 11:22
 6/15 anonim ***** válasza:
97%

Honnan veszed hogy soha nem kellesz majd senkinek, és örökre egyedül maradsz? Biztatásul elárulom, hogy húszévesen lett először barátom, és huszonegy évesen éreztem először, hogy egy férfi engem akar, de olyan jól sikerült a dolog, hogy ma már a férjem és babát tervezünk.

Biztosan egy kedves, szeretnivaló lány vagy, csak valahogy ez nem megy át nekik. Járj többet társaságba, barátkozz anélkül hogy a párkapcsolat lenne a cél, figyeld és utánozd mások társas viselkedését, közben foglalkozz önismerettel, reflektálj magadra, építsd az önbizalmadat, és meglátod, jövő nyáron te fogod itt biztatni a szomorkodó fiatalokat, hogy igenis mindenki találhat magának párt :)

2020. júl. 11. 11:28
 7/15 anonim ***** válasza:
51%

mehetünk együtt edzeni :D kihívlak egy fekvenyomó párbajra.

f24

2020. júl. 11. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Még csak 18 éves vagy, nem vagy semmiről sem lekésve.

De amúgy itt szerintem kapsz majd ajánlatokat, szóval könnyen lehet, hogy lesznek jelentkezők, lehet még válogathatsz is köztük.

Hidd el nem minden a külső, egy kevésbé szép lány is lehet vonzó a belső tulajdonságaival, a kisugárzásával, a természetével.

2020. júl. 11. 11:30
 9/15 anonim ***** válasza:
3 Én meg téged jelentettelek, már nem egyszer. Akkor kvittek vagyunk.
2020. júl. 11. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha túllendülsz a kisebbrendűségi komplexusaidon, elfogadod, netán megszereted magad, akkor kifelé is ezt sugárzod. 18 évesen előtted a világ, egyáltalán nem érdemes ilyesmin gondolkozni. Menj, élj, tanulj, bulizz, nem érdemes görcsösen párkapcsolatra koncentrálni, úgyis jönni fog.
2020. júl. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!