Miért nem fogadja el a társadalom általában a magyányos farkasokat? (Persze akik témyleg egyedül érzik jól magukat) 16/F
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre :)2017. nov. 6. 21:30
2/10 anonim válasza:
Az olyanokat, mint ő?
3/10 A kérdező kommentje:
Általánosságban azt veszem észre mindenki parázik miattuk hogy "antiszociálisak" vagy erőltetik akár megvetik őket. Egyik osztálytársam is ilyen és sokan zaklatják" emiatt (persze biztos vannak.olyanok akik elfogadják őket de most nem róluk van szó)
2017. nov. 6. 21:33
4/10 anonim válasza:
Sztem senki nem foglalkozik velük, épp az... lazán átnéznek rajtuk az emberek.
Ők azok, akik panaszkodnak, hogy mennyire nem kellenek a csajoknak, meg milyen rossz a világ
5/10 anonim válasza:
A magányos farkasok nem fogadják el a társadalmat te igeninteligens...
6/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok utáltak a melóban a munkahelyen is.Ez csak még rosszabb lett utána.Mindenki levegőnek néz hátbaszur belémrúg.
7/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok szociális fobia miatt főleg mivel nem tudtam leküzdeni fobia így nem volt más választásom csak a magány de igazából nem érzem jól magam már így 29 évesen magányosan talán emiatt lettem depressziós, és igen sok helyen furcsán néznek rám.
8/10 anonim válasza:
Akit mindenki utál, annak van valami defektje, vagy nomi... de nem magányos farkas... a magányos farkas ő akar magányos farkas lenni...
9/10 anonim válasza:
Nekem a magányos farkas nem a szüleivel él.
10/10 anonim válasza:
Szerintem Geralt menő csávó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!