Orvosliga gond lenne velem? Mitől félnék?
Egyedül nem szeretek elmenni sehova. Egyedül nem szeretek csinálni semmit. Még a parkba se ölnék le egyedül egy padra.
Egyszerűen olyan érzésem van, hogy egyedül vagyok, és mindenki engem figyel.
Amikor csak 1 ember is van velem, bárhova szívesen megyek, moziba, boltba, sétálni, leülni a parkba.
De egyedül mindig ilyen fura érzés tölt el.
Most nem azt mondom, hogy rettegek kimenni az utcára, vagy el az orvoshoz, nem, inkább egyedül nem szeretek mutatkozni emberek közt.
Haveromnál volt, ültünk kint a kertben, jól éreztem magam, akkor mondta, hogy elugrik a boltba vesz még egy üdítőt, és addig nyugodtan maradjak ott.
És ahogy ott hagyott, olyan érzés töltött el, hogy minden szomszéd engem figyel tutira.
De amíg ketten voltunk ott, nem is érdekelt, hogy a szomszéd füvet nyír, a másik szomszédban meg autót szereltek...
De nem tör rám semmi szorongás, pánik roham, egyszerűen elment a kedvem attól, hogy egyedül ott kint üljek...
Mi a gond velem? Ez orosi eset?
Igen orvosi eset, üldözési mániàban szenvedsz, vagyis hasonlit rá, mert azt hiszed, hogy mindenki téged figyel.
Valamiért félsz egyedül maradni. Nyisd ki jól a szemed, amikor azt gondolod, hogy figyelnek, és rá fogsz jönni, hogy csak beképzeled magadnak.
Beszéld meg a testvéreddel, ő is aggódik miattad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__49..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!