Meglepődnétek ha egy ismerősötök parókát hordana pedig nincs gond a hajával?
Elég hamar zsírosodik a hajam és nagyon semmilyen, vékony szálú és kevés nagyon nem szeretem azon gondolkozok, hogy parókát hordanék pl ilyet:
Ez szerintetek mennyire lenne furcsa? Vagy fel se tűnne az embereknek?
A másodikon nagyon látszik, hogy paróka.
Azoknak, akik nap, mint nap látnak természetesen feltűnne.
Egyébként egyáltalán nem furcsa abban az esetben, ha erotikus szerepjátékról van szó.
Én nem lepődnék meg rajta, mert magam is elgondolkoztam azon, hogy veszek egy parókát. A hajammal minden rendben van, de ha belebetegszem sem lesz ilyen szép hosszú és dús hajam, mint pl. a képeken amiket linkeltél. Végül erről az ötletről lemondtam, kontaktlencsét azonban vettem, pedig nincs baja a szememnek, csak szeretném, hogy nagyobbnak tűnjön.
Viszont sajnos én nem az átlagemberek közé tartozom ha ilyen kérdésekről van szó, a nagy többség valószínűleg eléggé meglepődne, ha kiderülne hogy paróka van rajtad.
Ettől függetlenül szerintem a te életed, a te fejed: azt hordasz, amit szeretnél. :)
...szerintem hordjad.
A ,,semmilyen vékony szálú" hajad hamar kihullik majd tőle és senki sem fog csodálkozni többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!