Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan fogadjam el azt hogy...

Hogyan fogadjam el azt hogy nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
23éves vagyok, fiú. Önbizalomhiányosan, kirekesztve nőttem fel. Pár barátom van csak, abból is csak 1-2 aki komolyabban törődik velem. Nálam az önbizalom a nőknél annyit jelent kb. mint amikor azt mondják hogy az ember is tud repülni :D elképzelhetetlennek tartom. Sokan mondják hogy nem szabad ráfeszülni, de ez nem így működik. Szorongok ha a kezdeményezésről van szó, szinte remegek.. Buliból alig várom hogy lelépjek, mert tudom hogyha rajtam múlik, semmi nem fog történni. Ha pedig erőltetem a nőkhöz való közeledést, még jobban ráfeszülök, még jobban stresszelek és nagyon kínos lesz tőle a helyzet. Mivel tudom hogy a bor nem válik vízzé, inkább az a kérdésem hogy hogy lehet lemondani erről az egészről? Ha kimegyek az utcára, látszólag boldog párokat látok szinte mindenütt, ezért már kimenni sincs kedvem. Egyre jobban megkeseríti az életem ez az egész, depressziós is vagyok (már ha az öngyilkossági gondolatok azt jelenti)

2020. júl. 18. 23:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

9es: az hogy rágörcsöl egy tudattalan folyamat eredménye. Ha erős a fellépő szorongás, nem lehet csakúgy semmibe véve túltenni magad rajta, mint ahogy te azt elképzeled.

Drága kérdező, egy pszichológus tud neked segíteni ezekkel a gondokkal. Vagy ha az nagyon nem tetszik, szedj 1 enyhe nyugtatót. De soha ne add fel. Ha próbálod keresni a megoldást először a szorongásra és csak utána a kapcsolati kérdésre, meg fogod találni és sikerülni fog. Csak ne add fel.

2020. júl. 19. 00:03
 12/34 anonim ***** válasza:

Már sikeresebb vagy mint én, 1 évvel vagyok fiatalabb de kB semmi.

Se barátok, se egy buli vagy valami szórakozás és kb ráfeszülök a dolgokra olyan hogy én egy lánnyal-nővel beszéljek aki nekem szimpatikus esélytelen.

Sajnos én a munkába temetkezem de igen rosszul esik ez a dolog rossz ez a magány de legalább itt van a keresztlányom kb ez éltet, annak viszont örülök hogy legalább mások megtakálták az igazit és látszatra boldogok is,kb ugyanaz mint nálad depresszió és öngyilkosság is előfordul.

2020. júl. 19. 00:49
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát báttya. Hasonló cipőben járok mint te, de azért tényleg nem kellene ennyire ráfeszülni. Sőt én még rosszabb helyzetben vagyok mert egy darab barátom sincs, ráadásul egy hónapon belül kiderül, hogy lehet daganatos vagyok (bár bízom benne, hogy ilyen fiatalon nem :D) De igazából pont nem érdekel, én akkor is pozitív maradok. Egyszer úgyis eljön aminek jönnie kell. Aminek meg nem kell eljönnie azt felesleges erőltetni mert úgyse fog eljönni. A helyedben kitűznék egy célt és afelé próbálnék hajtani.

Tanulmányok például nincsenek? Az nem tartja benned a lelket?

Esetleg egy másik nyelv elsajátítása? Bármi...

2020. júl. 19. 01:20
 14/34 A kérdező kommentje:
próbálok új dolgokat kipróbálni, elkezdtem főzni, edzegetek.. ilyenkor nyáron kicsit jobban viselem a dolgokat, az idő is úgy adja hogy szívesen kimozdul az ember, ugyanekkor ez is az átka ennek az időszaknak, hogy egyedül töltöm el :/
2020. júl. 19. 01:24
 15/34 anonim ***** válasza:
Menj el egy olyan helyre dolgozni ahol nincs időd élni csak aludni és enni, jobb nem lesz de ki tudja mindenkinél mást vált ki.
2020. júl. 19. 01:36
 16/34 A kérdező kommentje:
csináltam már, nem jött be
2020. júl. 19. 01:40
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor piszhológus de komolyan én is keresek egyett aztán szépen lassan megoldani a dolgokat vele,majd jöhet a kapcsolat.

Gondolom érzik rajtad a nők hogy valami gond van, hidd el általában jó megerzesük van,tegyük fel ha fejben jól vagy vannak tervek és mosolyogsz lássák a kisugarzasodon.

Pl jó éreztem magamat és kb komolyan minden ember kedves volt hozzám kívülről is lehetett látni hogy boldog vagyok ezt nem tartott sokáig, most szarul érzem magamat bamba fejet vágok savanyú arcot mindenki egy nagy f... volt velem, sofőr vagyok és ezt tapasztaltam.

2020. júl. 19. 01:52
 18/34 anonim ***** válasza:

Bel és külföldön egyaránt.

Mikor ugye még motivált voltam.

2020. júl. 19. 01:54
 19/34 anonim ***** válasza:
Akkor kb jó volt minden.
2020. júl. 19. 01:54
 20/34 A kérdező kommentje:
Ezen már én is eltűnődtem, de szerintem a pszchiológus sem fog tudni mondani jobbat. Én is kicsit lehajtott fejjel megyek az utcán, lehet látják hogy nincs jó kedvem. De hát pont ezaz, hogy én például már nem tudok boldog lenni általában, mert hiányzik egy barátnő. Az meg valszeg nem fog közeledni felém ha látja hogy nem vagyok boldog. Megjátszani meg nem tudom. Minden más amit csinálok az életben pillanatnyi boldogságot ad ami hamar elmúlik.
2020. júl. 19. 01:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!