Ha valaki 30-40 évesen is szűz még,annak a személynek a családja,a szülei is hibásak ebben?
#32 nyilván ha te azt mondod, hogy buta vagyok akkor az úgy is van mert hát ki más tudná ezt ha nem te.
A #30-assal ellentétben én egy olyan példát hoztam amikor a szülő tehet róla. Miért lenne az én válaszom kevésbé jó?
Az a helyzet hogy a nemi beállítottság és az érdeklődési kör egy százszorta bonyolultabb kérdéskör mintsem azt egy mondattal le lehessen tudni.
De akkor pontosítok a válaszomon, mert #32-nek meghaladta a képességét, hogy a válaszok kontextusában értelmezze azt. Nem minden esetben oka a idősebb kori szüzességnek az ember szociális kapcsolatai de a legtöbb esetben szerintem annak van köze hozzá. Egy ilyen ok lehet a pl. a fiatal korban elszenvedett erőszak.
Az a helyzet 31, hogy nem valaszoltál semmilyen kerdésre, tehát nincs válasz ami jó lehetne. Kerdés formájában vontál le egy kovetkeztetést ami értelmetlen, mert mig te azt 'bozonyítod', hogy lehet a szülőnek koze hozzá, addig a 30azt, hogy nem feltétlen kell hogy koze legyen hozzá.
Teljesen másról beszéltek..
Az hogy buta vagy, csak azért gondolom, mert a kérdésed azt sugallja mintha a 30as véleményét támadnád miközben ő teljesen másról beszélt mint amibe te belekötsz..
Nem mindig, de sokszor igen. Pl. ha a szülők túlféltik a gyereket, vagy bigott vallásosak és arra nevelik, hogy a szex bűn.
Van, aki pl. autista és ezért nem megy neki a pártalálás.
Aki itt azt mondta, hogy felnőtt korban az a hibás, aki nem képes felülírni a neveltetését, pszichés bajait csak úgy, téved. Ilyen félrenevelés után simán kialakulhat olyan szorongásos zavar, tanult tehetetlenség, ami miatt nem tud változtatni, de sokszor még a segítségkérésig se jut el. Így zárul be az ördögi kör. Ítélkezni nem okos dolog felettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!