25 éves vagyok és még szűz, nagyon ciki?
Én is 25 vagyok, szintén.
Szőrösödés: ha annyira, mint egy férfié, akkor ott talán hormon gondok vannak.
Ha meg ágyjelenet van, akkor előtte a nő gondolom leszőrteleníti magát és megfürdik/lezuhanyzikés befújja magát parfümmel.
Nem ciki
Az viszont elég nagy gond, hogy a szőrödön őrlődsz, ahelyett, hogy elmennél endokrinológiára vagy kozmetikushoz
Gyantázz, vagy van végleges megoldás is rá lézeres formában.
Vannak szőrtelenítő krémek, amibel Chewbaccát is babapopsibőr simává teszed.
Nézz utána aztán kész.
Mindenki szőrös, nem csak te. Szőrre megoldás: borotva, gyanta, epilátor. Valamelyik gondolom csak beválik ideig-óráig. Menj el egy kozmetikushoz, ő megcsinálja neked gyantával. Ha tényleg nagyon erős és gyorsan nő, akkor pedig egy kivizsgálás, mert ez lehet hormonprobléma.
De egy ilyen dolog ne tartson vissza, emiatt ne veszítsd el az önbizalmad. Elmennek a legszebb éveid.
Na majd a GY.D.H. (Gyakori Deflorátor Hadtest) sorkatonái bevezetnek a földi örömökben.
Képzett ügynökök, csak a meg kell adnod a címed és Deflo-Man ott terem egy óvatos duhaj 14 centis, hegyes-erőssel.
Lehet csubi, lehetsz kövér, lehetsz egyfogú, Deflo-Man ott terem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!