25 éves vagyok és még szűz, nagyon ciki?
Na hány lövést kaptál a GYDH katonák privát-karabélyából? :D
A szüzesség lassan fizetőeszköz lesz. A szűzhártyából préselt papírpénzen bármit megvehetsz!
mit szégyenlsz rajta?
hogy kicsit vadabb, ősibb génjeid vannak?
most komolyan és félreérthetetlenül ideírom, hogy soha senkit nem támsdtam le ezen az oldalon és nem ismerkedek itt..
tehát nem a mindenkitprivivelbombázokcsaklegyenvkim kategória véleménye..
én pl megtanultam együtt élni két hallókészülékkel úgy hogy többre tartom magam mióta vannak...
nem szeretem hallani azt sem hogy vki szégyenl egy erénynek számító állapotot
fel a fejjel, naa..
2xf
egy kis szőr nem nagy dolog, hiszen mindenki szőrös
borotváld nyírd amit szeretnél, de persze ne minden nap
és emiatt ne aggodj, mert ez tényleg semmiség
ne csüggedj, aki szeretni fog az elfogadja ezt és hidd el h nem fogja érdekelni ha kordában tartod és ápolod magad
f/23
Az, hogy szűz vagy nem ciki. Lesz olyan aki megfogja becsülni.
A szőrösödéssel orvoshoz mennék a helyedben, lehet hormonprobléma is. Bár lehet tudod, miért van. De hülyeség ez miatt nem közelengedni magadhoz valakit. Van epilátor, gyanta, borotva. A nagyon vészes helyeken gyanta, vagy epilator hogy ne érződjön ha ennyire zavar téged. Hozzá lehet szokni.
Vegyük szépen sorban:
1)szűzesség: mint ahogyan mondták,nem ciki,nem gáz,nem szégyen,nem röhelyes sem semmi. Én sokkal többre tartok egy szűz lányt,főleg ha eljutunk oda,hogy úgy érzi én lennék az,akit keres. Nem azért,mert én leszek az első,avagy mert fenn van a bakkancs listán,hogy x lánynak el kell vegyem a szűzességét. Pusztán mert ezzel azt fejezi ki,hogy bízik bennem és hogy mindennél jobban szeret,és ezt egy hatalmas megtiszteltetésnek tartanám.
2)szőrzet: nem tudom,hogy hol szőrösödsz s milyen mértékben,hogy mindent ennek tulajdonítasz,de nem hinném,hogy ennyire tragikus lenne a helyzet. Én pl nem tartom taszítónak az ilyesmit,egy kis pihe a hason karon,sosem csináltam belőle vitát,s ez után sem fogok. Nem kizáró ok és nincs elvárásom se ezzel kapcsolatban. (Azért bajsza ne legyen,de csak ennyi).
Lehet maradinak tűnők,de ha valaki szeret,meg fogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!